God morgon!

image

Idag var det segt att gå upp, vi spelade in fest hos Bagge Wahlgren fram till 0130! Stackars Nicklas som var tvungen att gå upp kl 05 när klockan ringde för att åka till lugna favoriter och sända radio. Jag vet att jag inte uppdaterar bloggen så ofta just nu men det är för att jag verkligen är inne i en tuff arbetsperiod. Men snart är den över och då blir allt som vanligt igen. Jag kan berätta att jag faktiskt försökte lägga ett blogginlägg igår efter att vi var klara men jag somnade tyvärr med telefonen i handen he he.

image

Nu ska jag sätta mig på min härliga altan som vi har morgon sol på och äta en smarrig frukost.

image

Drömma om en kommande semester och slappa dagar på Öland, där vi har hyrt ett hus i en vecka tillsammans med alla mina syskon och kusinerna.
Vad ska ni semestra i sommar?
Kram L

 1. Hi there, its good article about media print, we all be aware of media is a great source of facts.

 2. HEJ!
  Tror att det finns många som läser din blogg som inte har råd att resa någonstans i sommar. Hoppas på fint väder i Sverige i sommar så att alla får njuta av den .
  Idag är det första sommardagen så trevlig sommar 🙂

 3. Anneli skriver:

  Jag å familjen åker till La Mata i Spanien, fastlandet i 10 dagar! Fick denna resa i examenspresent när jag klarade 3 1/2 år på Universitetet!! Under dessa år hann jag få en bebis, jobba å plugga och ändå klara studierna, så stolt
  Kram

 4. Vi har inte bestämt exakt vad vi ska göra under semestern, men det blir med största säkerhet en vecka i vår stuga i Klimpfjäll och troligen några dagar ner till min bror i Sala.

 5. Hej Laila, tack för en jättebra blogg. Tre veckor i Japan blir det för mig och min man i sommar:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..