Svar på frågor kommer NU! :)

Hej på er igen!
Ja, det tog tyvärr lite längre tid än vad jag hade planerat att svara på era frågor. Jag har försökt svara på så många som möjligt och här nedan har ni dem.

Och ni som ställt en fråga som inte kommit med så får ni kanske svar ändå på andras frågor här nedan om det var liknande frågor. Ha det bra!

Kram

/L

 

 

-Hej Laila!
Du är en stor förebild för mig och enda sedan man började känna till dig så har det alltid varit en dröm att få träffa dig! Om idol kommer till Göteborg i höst under en finalfredag, som jag absolut kommer gå på, finns det någon chans att få träffa dig där och säga hej och ta kort? Det skulle betyda så mycket för mig personligen, att få träffa min förebild! 🙂 Jess
Svar: Hej det  är klart att det finns en chans att träffa mig om vi skulle komma till gbg med idol i höst.
Kram Laila

 

-Tar du många foton på Kit där man även ser hans ansikte? Ja, så ni har för egen del. Det hoppas jag.
Svar: Absolut!

 

-Har alla dina syskon fått barn?
Svar: Alla utom ett syskon har fått barn.

 

-Är det jobbigare att vara småbarnsförälder nu när du (och Niclas med) är äldre? Ja du var ju lite yngre när du fick Liam, menar jag.
Svar: Ha ha …nej inte direkt, känner mig inte så gammal  det är snarare så att man har mer tid att njuta på ett annat sätt än förut. Man är inte lika nervös och man är mer avslappnad eftersom man redan gjort mamma och pappa resan sedan tidigare.

 

-Lagar du middagsmat ibland hemma, eller gör Niclas alltid det?
Svar: Väldigt sällan ska jag vara ärlig och säga! Kram

 

-Hej Laila! Kul med frågestund 🙂 Börjar med att skicka några energikramar för du verkar ha GALET mycket att göra just nu.. Jag hoppas att du FÅR energi av många saker du gör..Vad ger dig mest och vad tar mest energi från dig?

Svar: Mitt arbete och min familj ger mig mest energi, och negativa människor som sprider dålig energi håller jag mig undan för att slippa att tappa min energi.

 

– Hur reagerar du på bloggläsarnas kommentarer?

Svar: Blandat,  oftast blir jag glad över alla kommentarer, men ibland så kan man även bli rätt trött på vissa som kommenterar.

 

-Läser Du allt som skrivs eller finns det någon som informerar dig om vilka ”debatter” som pågår?
Svar: Jag läser allt som skrivs på bloggen.

 

-Hur mycket av kommentarerna behöver ni ta bort från hemsidan?
Svar: Jag tar aldrig bort några kommentarer så länge det bara handlar om mig, det har ofta varit andra läsare som ”plockat bort” elaka kommentarer vilket jag är tacksam för.

 

-Hur mycket sömn behöver du och hur mycket FÅR du? 🙂
Svar: Behöver iallafall 5 timmars sömn brukar försöka få 7. Men som småbarnsförälder är den ju inte så ofta sammanhängande.

 

-När bestämde du dig för att starta ett eget företag och vad var det som fick dig att ta det steget?
Svar: När jag var runt 21 år.

 

Vilka personer har betytt mest för dig i ditt liv? (De som inspirerat dig/format dig till den du är idag och på vilket sätt?)
Svar: Min mamma

 

-Hur mycket av din tid ger du åt olika välgörenhetsorganisationer?

Svar: Väldigt mycket faktiskt då jag är ambassadör för Ronald McDonalds barnfond, där jag åker och besöker deras alla hus titt som tätt samt hjälper till med olika insamlingar och idéer för att  alla barnen ska få en så bra vistelse i husen som möjligt när dom är där. Sedan så är jag världsförälder också.

 

 

-Vad är det viktigaste du vill ge/lära dina barn?

Svar: Att vara tacksam för det man har, ödmjukhet, behandla andra som du själv vill bli behandlad, höj rösten mot orättvisor och stå aldrig tyst i en sådan situation,  familjen är allt, ingenting är omöjligt om man bara kämpar och  gå din egen väg, strunta i elaka tungor, låt allt negativt rinna av dig som vatten på en gås. Kram

 

 

-Jag respekterar helt och fullt att du inte visar Kits ansikte på bild, det jag dock undrar över är om det från början var ett medvetet val? Har ni bestämt att ”från två års ålder” visar vi hans ansikte, eller liknande?

Svar: Hej Åsa vi har inte bestämt när vi vill visa hans ansikte det enda jag vet är att det är när vi anser att han själv kan svara på om han vill vara med på bild på en blogg. Det är ju ändå Niclas och jag som valt att bli offentliga inte Kit. Niclas kommer ju själv från en välkänd familj och har tyckt att det ibland har varit jobbigt som barn att vara känd i stort sett redan från att han låg i magen utan att ha fått göra det valet själv.

 

 

-Liam är för övrigt helt bedårande söt och väldigt lik dig va?? Alltid svårt att veta när an bara sett ena föräldern.

Svar: Liam är lik både mig och hans pappa

 

 

-Hej Laila! Jag har läst din blogg ett tag nu och sedan du och Niclas byggde upp ert nya hus så har jag blivit väldigt nyfiken på hur det blev invändigt. Supersnyggt måste jag säga, jag gillar inredningen verkligen! Men jag har en fråga, jag har sett att din söta son Liam har ett rum, men jag har aldrig sett någonting eller läst nått om Kits rum? Håller ni på att göra klart det eller kanske det är klart till omed? Det skulle bli verkligen spännade och se vad han får för din inredning osv när han väl får ett sött pojkrum!

Svar: Än så länge så här kit bara ett tomt rum för alla leksaker är för tillfället i vardagsrummet, och  han sover i en egen säng i vårt sovrum.

 

 

– Hej Laila, Jag undrar hur du gör dina extensions? Är det med Kreatin eller på något annat sätt? Hur gör du så att håret inte blir slitet av att ha det i hela tiden?

Svar: Hej jag gör extensions lite då och då sen låter jag håret vila emellanåt  jag upplever inte att det blir så slitet då. Tror att det är med kreatin.

 

 

-Min fråga är hur jag tar mig in i musikbranschen på bästa sätt? Utan att medverka i idol, x-factor, true talent och allt vad som erbjuds. Det kan nämligen vara så att jag har material som både artister, producenter och skivbolag skulle tycka va intressant, men det är svårt att vara ”bäst” när ingen ser på. Förmodligen kommer du säga att jag ska skicka in en demo och blablabla, men jag har inga möjligheter att spela in något proffsigt, jag har bara mitt lilla piano, iphone, min röst och vet ännu mindre vart jag ska vända mig. Om det är så att jag spelar in något och skickar till dig – skulle du då kunna sända det vidare till ”rätt personer” om du GILLAR det? För jag är verkligen dead serious! Din hjälp kan vara ingången. Kram Rebecca
Svar: Hej Rebecca, jag hade gärna hjälpt dig men jag hinner tyvärr inte, jag får väldigt många mail varje vecka från olika människor som vill ha hjälp in i branschen på olika sätt. Det skulle bli ett heltidsjobb för mig att hjälpa alla. Det jag kan råda dig är att vara ute och spela mycket, lägga upp på Youtube när du spelar och sjunger synas på så många ställen det bara går, det behöver inte vara så proffsigt gjort men kan se en talang även om det bara är rösten som man hör.

 

 

1.När du känner dig extra stressad får du ont i magen eller i huvudet då ?
Svar: Nej
2. Vilket är ditt favoritdjur ?
Svar: Hund
3. Är du tekniskt lagd ?
Svar: Nej
4. Vilken känd manlig skådis tycker du är snyggast ? (Du får inte säga Niclas 🙂 )
Svar: Brad Pitt

 

 

-Hallå snygging!! :)Om du ska ge mig ETT ENDA tips för att förlora mina sista 3 kg, har endast det kvar till en platt mage o 52kg, men det känns omöjligt…

Vad är ditt tips då??
Svar: Oj det är svårt, jag skulle fortfarande träna och äta exakt som i min kom i form bok. Då blir du garanterat av med dom sista 3 kilona.

 

-Vad roligt med frågestund…. Och bara för det så kommer jag inte på någon fråga… Du kanske vet någon som behöver barnvakt i sommar? Jag tar studenten nu den 5 juni och behöver ett jobb tills jag ska plugga vidare i höst :)))
Kram finaste Laila <3
Emelie Hellman
Svar: Du är rolig du Emelie, jag lovar att hojta till om jag behöver hjälp kram

 

 

-Hej! Jag undrar hur du gör med träningen nu när du har så mycket att göra?

Svar: Tyvärr så blir den lite lidande när jag har väldigt mycket, men det får  man ta igen när man inte jobbar lika hårt.

 

 

-Vad motiverar dig när det känns tungt,stressigt eller jobbigt?
Svar: Min familj

 

 

-Kommer du att köra en omgång till på bloggen med Kom-i-form…var så roligt att följa det och se och läsa alla som var med!

Svar: Det kommer jag säkert, måste bara hitta tiden först.

 

-Hej Laila! När ni spelade i Idol i Linköping var jag och lämnade en kalender/ pärm till dig från företaget I design Life. Tänkte bara höra om du fått de och isf vad du tycker om den. Vore väldigt kul med lite feedback:)
Svar: Hej tyvärr så fick jag aldrig någon pärm…

 

-Hej vackra Laila:)
Ditt hår är super fint.  Har du löshår?
Svar: Ibland

 

-Vad för löshår använder du dig av?
Svar: Extensions äkta hår.

 

-Vart sätter du i ditt löshår? Och hur ofta får du sätta om/nytt hår?
Svar: Hos Anna på Pure Ambition i Stockholm

 

-Hur långt är ditt eget hår?
Svar: Lika långt men tyvärr så är det svenskt tunnt hår som inte är så tjockt.

 

-Hur sköter du det för att hålla det så fint alltid:)
Svar: Fönar och lockar det, använder saltvattenspray

 

-Skulle du kunna tänka dig fler barn? 🙂

Svar: Nej

 

-Vilken resa är den bästa du har varit på och varför?

Svar: Hela mitt liv är en resa det händer spännande saker varje dag.

 

 

-Vilken linje gick du på gymnasiet?

Svar: Estetisk

 

 

-Om du fick jobbet att bli programledare, vilket program skulle du välja då?

Svar: The View eller The Talk.

 

 

-Vad tycker Liam om att du åker bort så ofta vissa perioder? Är han hos sin pappa då eller hemma med Nichlas?
Svar: Ibland åker Liam med om han inte har skola och annars är han med Niclas eftersom hans pappa bor i USA.

 

 

-Bråkar du och Liam ofta/Liam och Kit?

Svar: Nej

 

 

-Är Kit bortskämd (eftersom han är minst tänkte jag..) eller sätter ni tydliga gränser när det gäller att te.x. slå Liam?

Svar: Han är  bara 1, 5 år så han är lite liten för att vara bortskämd.  Nej Liam och Kit är som Humle och Dumle.

 

 

-Hej! Först och främst: Tack för en väldigt bra blogg! Mycket underhållande att läsa:) Kommer du få avslöja vilka som är gäster i ert nya program?
Svar: Tack och nej inte förrän i höst.

 

 

-Händer det ofta att folk kommer fram till dig på stan och vill t.ex fotas med dig? Tycker du det är okej om man kommer fram till dig om man ser dig eller vill du vara ”privat”?
Svar: Det är ok.

 

 

-Hej Laila! Jag är en femtonårig tjej som verkligen brinner för musik och är villig att kämpa för en karriär i musikbranchen. Jag undrar hur det egentligen fungerar, hur får man liksom kontakt med ”dem rätta människorna”? Måste man liksom vara med i Idol för att bli upptäckt eller kan man kontakta något management bolag eller kanske till och med dig? Skulle vara så fruktansvärt tacksam för svar, då jag gått runt och tänkt på dessa saker en lång tid nu! 🙂 Din blogg är superbra! Kram!Maja
Svar: Hej Maja, jag skulle säga att du skulle uppträda på så många ställen som du kan. Lägg upp klipp på Youtube osv. Skicka demos till skivbolag. Maila länk till ditt Youtube klipp osv.

 

 

-Hej Jag var med på dina 30 ”Kom i form dagar” och gillade verkligen ditt helhetstänk med boken. Har tränat massor som ung men hittade liksom ingen lagom nivå efter barnafödandet som dessutom passade in i vardagen med tre små barn. Detta var verkligen perfekt för mig. Roligt, enkelt och dessutom fungerande. Många träningsråd blir så extrema åt ena eller andra hållet. Din bok gav utrymme för att hitta en egen stil på träning och mat utan att ge upp livets andra goda delar. Jag tänker på syndardagarna, hinna vara och äta med sin familj, möjligheten att välja var man ska träna osv. Genom att läsa träningstipsen och recepten fick man också snabbt en förståelse för hur man kan äta och träna i fortsättningen. Nu är det är bara en sak jag skulle vilja få tips på och det är hur man kan gå vidare med löpträningen? Styrketräningen är ju förstås bara att öka vikterna men ska jag springa fler intervaller, längre intervaller eller börja springa längre sträckor? Eller ska man bara träna på den nivå man är? Hur har du gjort?

Svar: Kul att höra, jag skulle bara öka vikter och springa längre sträckor kanske 20 -30 min istället för 10. Eller vad gäller intervallerna så skulle jag försöka springa lite fortare och lite längre så man ligger nära max osv kram och kör på! Kroppen blir ju i bättre form ju mer du tränar och måste sen utmanas lite mer och mer det är viktigt att tänka på.

 

 

-Verkar vara ett kul program, men jag undrar ändå hur orkar man ha inspelning pluss allt annat i sitt eget hem?
Svar: Om det är under en kort period så är det inga problem, sedan så har vi ett ganska stort hus så yta finns så att det räcker.

 

 

-Vill man inte som offentlig person ha sitt eget hem utanför offentligheten?

Svar: Vi visar inte hela huset a vissa delar

 

 1. Tack för att du svarade på mina frågor! Den som väntar på nåt gott 🙂

  Så häftigt att du tar dig tid till oss bloggläsare och gör oss till en del av din blogg.

  Kram, Åsa

 2. Det är kul när du har frågestund 😀 Dock kommer jag aldrig på något att fråga haha! kram <3

 3. PML skriver:

  Tack för svaren på mina frågor! Äntligen kom dom! 😉

 4. PML skriver:

  Tack för svaren på mina frågor! Äntligen kom dom! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..