Härliga torsdag!

Vaknade rätt yrvaken i morse, men Kit var självklart klarvaken och ville leka.

image

Vi hann med mycket innan det var dax att åka till Isabell, bygga med klossar, leka med bilar, bajsa på golvet och bada he he.

image

Vi hann till och med att träna med Anders, eller jag tränade och Anders sprang efter Kit.

image

Imorgon är det midsommar, vilket jag ser fram emot. Jag minns en midsommar för 4 år sedan då vi var på Niclas och hans brors landställe och firade midsommarafton. Det var strålande sol när vi alla dansade runt midsommarstången men på vägen från
Midsommarstången så började det att hagla något kopiöst! Vi fick använda filtar för att skydda oss för hagelkornen som var rätt stora och gjorde riktigt ont. Det blev helt vitt på marken av allt hagel. Det haglade i ca 30 minuter sedan var det klarblå himmel och sol igen, alla barnen sprang ut och gjorde snöänglar mitt i sommaren medans vi vuxna hämtade in dom små iskornen som vi gjorde drinkar med! Kan det bli en bättre midsommar he he! Har ni några roliga midsommar minnen? Kram L

  1. Mia skriver:

    Glad midsommar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..