Midsommar!

Hej på er, igår var en fantastisk dag!
Vi hittade äntligen stället där man kan dansa och leka  runt
midsommarstången.

image

Jag och Kit åkte ut och rekade kl 0800 på morgonen bara för att vara säker på att det fanns något midsommarfirande på Lidingö. Det har varit ett litet detektiv arbete för att hitta midsommar platsen men tack vare er här på bloggen så gjorde vi det, så tack för det!

image

image

Jag är så glad att vi hade det soligt och varmt på midsommar, det är så tråkigt för barnen om det regnar det blir ju inte riktigt samma sak då med all dans runt midsommarstången.

image

Niclas danspartner Jeanette firade också midsommar med oss här på Lidingö.

image

Och självklart så var ju alla mina syskon på plats med både respektive och barn!

image

image

Efter att barnen fått dansa en stund runt midsommarstången så åkte vi hem och åt den obligatoriska sillen.
Sen delade vi upp oss i två lag och hade lekar vilket var väldigt roligt.

image

Söta Anton var nöjd med sin andra midsommar och somnade utmattad på golvet! Det var en riktigt lyckad midsommar kan jag säga! Hur har er midsommar varit? Kram L

 1. Nina skriver:

  Undrar var den fina maxiklänningen kommer ifrån som är med på två bilder?

 2. Marie skriver:

  Hej Laila, vi hade en kompis och hennes 2 barn på besök här hemma. Strax efter att de kommit gick vi hem till några andra kompisar och fixade i ordning sill-lunchen. Lagom till Midsommarfirandet här, så kom REGNET. Jag och sonen spelade på chokladhjulet när värsta skuren kom, jag lutade mig över honom, in i ”chokladhjuls ståndet” så jag slapp bli blöt om huvudet. Jag blev genomblöt om rygg och byxor baktill, så det var bara att traska hem och byta om.
  Därefter blev det jordgubbar och kaffe hemma hos oss, på utsidan, innan nästa skur.
  På kvällen grillade vi och satt ute och njöt av att det var uppehåll, jag kan säga att våra markiser kom till stor nytta igår:)
  Ha en skön kväll!
  Kram Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..