Morgonens power walk!

image

Flås och pust, tog en power walk tidigt i morse. Kit har nästan tagit livet av mig inatt, tror han vaknade varannan timme vilket är ovanligt. Tror han måste ha drömt något läskigt eftersom han har sovit så oroligt. Så idag är jag mer död än levande kan jag säga, det enda jag vill är att få gå och sova men det tillåter inte den här lilla krabaten.

image

Det jobbigaste är ju att han själv är trött och grinig på grund av att han sovit dåligt.

image

Nu ska vi ta en tur till gateau och äta frukost. Hoppas det blir lite bättre väder för just nu är det ganska trist! Kram på er L

  1. Min son som nästan är lika gammal som din har också gjort så i några nätter….. Jag misstänker att det är några jobbiga tänder som är på G. Kanske är det så för Kit med. Hoppas ni får en bra dag :)! Förresten kan du tipsa om några bra/billiga boenden i Stockholm? Vi tänkte lämna Göteborg för en tripp till Stockholm :))))

  2. Det var ”supermåne” inatt, dvs månen var väldigt nära jorden + att set var fullmåne. Våra barn påverkas alltid när det är fullmåne, alltså sover sämre! Trist men inget man kan påverka…

    1. Men åhh vad intressant! Jag börjar mer och mer inse detta, hur månens kraft påverkar oss människor.. Spännande! Min tvååring var också orolig i natt! Kram, Åsa

  3. anna skriver:

    Vad duktig du är. Vi hade oxå en sådan natt och när kl ringde 05.20 för att jag skulle ut på pw så struntade jag i det

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..