På gymmet med Kit!

image

Kit fick som sagt följa med till gymmet idag vilket han brukar gilla!

image

Men idag var kit väldigt energisk och jag kan säga att det inte är det lättaste att hålla koll på honom samtidigt som man ska träna!

image

Men som tur var så var Anders på plats och kunde hjälpa till.

image

Självklart så måste man prova på allt som mamma gör annars finns det risk för ett raseriutbrott på marken! Det är roligt det där, från en dag till en annan så händer det plötsligt. Den snälla gosiga killen  har förvandlats till en skrikande gremlins! Kan det vara trotsåldern som knackar på lite tidigare än vad den ska he he! Kram L

 1. ML skriver:

  Han ser för söt ut lille Kit, det lilla man ser av honom 🙂

 2. Joråsåatte 🙂 Välkommen trotsålder! Min lille prins har också börjat ”protestera” och det är inget annat än den älskade trotsen!

  Det händer mycket i livet just nu och de börjar inse att de ”kan själv” och det ska de få göra, så ofta det är möjligt 🙂

  En prövning för både barn och föräldrar.. men.. även en underbar tid. För det är GALET vad saker de kan när det väl ger sig den på det! Öppna, stänga, av och på med kläder, plocka ut (och förhoppningsvis IN) Ler. Gå hur långt som helst.. klättra, springa, hoppa, gräva, bygga, hälla med vatten och sand.. Prata, sjunga, busa och leka och mysa och gosa och ibland även sova 😉 Njut!

  Energikramar till Er från mig 🙂

 3. Mari skriver:

  Skönt med sådana pauser ibland 🙂 härligt med gymmet. Var tränar du?!

 4. Silvia skriver:

  Ingen trotsoldern, Laila. Bara lillen er uppfostrat so han for allt han vill verkar det so och for inte so skriker lite och legger sig po golvet och for man det man vill. Det er inte bra att ta barn med till gymmet, alla soker er ganska tunga och tappar man po foten eller ramlar och slor huved i jernsaker, inte bra det samt er veldigt pofrestande och moste vel vara irriterande for PT att ta hand om kundens barn. Och hur kenns det for andra som trenar der? Annars tycker jag ni er fina hela familjen.
  Silvia

  1. Amanda skriver:

   Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz………

  1. laila skriver:

   Hej Silvia, tack för din omtanke, men eftersom jag har ett barn till som är 10 år och som jag kan jämföra med njut han var när han var lika gammal, så kan jag säga att Liam var i trotsåldern väldigt tidigt och var ur den för sina jämngamla kamrater. Jag vet hur jag ska uppfostra mina barn och om du tror att dom skulle få precis som dom vill, bara för att dom kastar sig på golvet och skriker lite så känner du inte mig! Ang min pt så är det min vän och det är hans eget förslag att ta med kit till gymmet, om det är så att jag inte kan komma på grund av att jag inte har någon barnvakt. Anders tar gärna hand om Kit eftersom vi även är vänner privat. Kram på dig Laila

 5. Hej!!!! Blev lite sugen på din fina plånbok som jag ser skymten av på golvet. Vart har du köpt den och vilket märke? Bara så snygg vill också ha en sådan.
  Vill önska din en skön sommar och tack för en mysig blogg.
  Love Renate

  1. laila skriver:

   Karen Millen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..