ANNONS

Godkväll!

/

Dagen har gått fort som bara den, och nu är det äntligen fredagsmys!
Jag fick lite kommentarer på mitt förra inlägg om att jag inte alls såg nyvaken ut utan snarare sminkad. Ja, jag erkänner jag var så trött när jag kom hem ifrån Pernilla så att jag inte orkade ta bort sminket utan somnade med det på! Så visst var jag nyvaken men med gårdagens smink på, jag vet att det är ett big No No men nu blev  det så  den här gången. Jag minns när jag och syrran var yngre och råkade somna med sminket på efter en utekväll och vaknade upp på morgonen  Linda såg alltid ut som Alice Cooper runt ögonen, medan jag såg precis ut som om jag var redo för att gå på fest! Vi brukade skratta riktigt mycket åt det där, jag som låg på rygg helt stilla utan att röra en fena på hela natten och Linda som sov som en  sjöstjärna!

image

Imorgon ska jag och Niclas vara med i mitt kök i Nyhetsmorgon, Niclas ska göra sina laxburgare och jag ska göra Tims drink thyme for ginger som finns i min kom i form bok!
Så det blir att gå upp tidigt i ottan. Kram på er och ha en mysig mysfredag! L

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00