Godkväll!

Dagen har gått fort som bara den, och nu är det äntligen fredagsmys!
Jag fick lite kommentarer på mitt förra inlägg om att jag inte alls såg nyvaken ut utan snarare sminkad. Ja, jag erkänner jag var så trött när jag kom hem ifrån Pernilla så att jag inte orkade ta bort sminket utan somnade med det på! Så visst var jag nyvaken men med gårdagens smink på, jag vet att det är ett big No No men nu blev  det så  den här gången. Jag minns när jag och syrran var yngre och råkade somna med sminket på efter en utekväll och vaknade upp på morgonen  Linda såg alltid ut som Alice Cooper runt ögonen, medan jag såg precis ut som om jag var redo för att gå på fest! Vi brukade skratta riktigt mycket åt det där, jag som låg på rygg helt stilla utan att röra en fena på hela natten och Linda som sov som en  sjöstjärna!

image

Imorgon ska jag och Niclas vara med i mitt kök i Nyhetsmorgon, Niclas ska göra sina laxburgare och jag ska göra Tims drink thyme for ginger som finns i min kom i form bok!
Så det blir att gå upp tidigt i ottan. Kram på er och ha en mysig mysfredag! L

 1. Ha ha, gruppsex, ha ha! Jag var på lite dåligt morgon humör innan, men detta gjorde min dag! 🙂 Kram Anna

 2. Anna skriver:

  Hej Laila, undrar bara vart ni köpt seglet till ert tak på er veranda…vi ska bygga samma som er.

 3. Hej Laila! Jag är en trogen läsare som aldrig brukar kommentera bloggar, nu måste jag bara skriva att jag köpte hörlurarna och ett armband från Rocky by Sweden, dom är så jäkla fina , är supernöjd. Fantastiska smycken! Ha fått mycket beröm från andra som har sett dom och har inspirerat dom oxå till o köpa hörlurarna. Ha en bra dag! S

 4. Hej tjejen. Sitter och väntar igen på att se er på tv. Mannen min gillade din klänning. Tänkte på att somna med sminket på…. Vem har inte glömt orkat ta bort det efter en toppen kväll. Och sen vissa gnälla om det här. Det är väl inte den personen som får tvätta dina örngott efter din krigsmålning utsmetad. Kram och ha en skön lördag / marcela

 5. Anki skriver:

  Så klart ska jag sitta klistrad vid tven i morgonbitti och passa på att gå ut till djuren när det är paus. Allt för att inte missa något 😉
  Kramar från Skåneland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..