Godmorgon!

Det är så härligt att man får sova ut och vara utvilad he he. Ja, jag är sarkastisk kit vaknade vid halv sex, men visst jag ska vara glad han kunde ha vaknat kl fem också och det hade varit värre!

image

Jag avskyr verkligen den där tiden det tar på morgonen innan man vaknar till liv. Just den där känslan när man är så trött så att man är spyfärdig och det känns som om någon har kastat en näve sand i ögonen på en. I vanliga fall så brukar  Liam komma in och mysa med mig och Kit på morgonen, men eftersom han är i USA så blir det bara jag och Kit, vilket känns lite tomt! Det första Kit säger när han vaknar är:
– Pappa?
– Pappa jobbar!
– Ia? ” Liam”
– Ia är i USA!
– Oa? ” johan min bror”
– Oa jobbar!
Efter den utfrågningen så börjar han om från början igen ändå tills vi ringer upp Johan och Niclas och pratar en stund med dom. Tyvärr så är det mitt i natten för Liam så honom kan vi aldrig ringa på morgonen.
Men han är med i våra tankar och framförallt så brukar jag tänka på när han skrattar och säger
– Mamma har du sett en råtta någonstans, för jag tror att det varit en råtta här i natt som krupit in i din mun och bajsat och sedan gått igen! Då vet jag att Liam tycker att det är dax att gå upp och borsta tänderna. Och med det sagt så ska jag gå upp och göra just det he he! kram L

image

 1. Jag som trodde att du doftade ros varje morgon i munnen 🙂

 2. Tess skriver:

  Ååååh vilken SÖT & ROLIG bild sist i inlägget!! Känner igen det där & just den känslan av att man inget hellre vill än att ligga kvar i sängen men ungarna har ”no mercy” & dänger både böcker i huvudet på en & använder en som studsmatta.. 😉
  Kram & må så gott! ♥
  Ps: Vattenlekbord är nu beställt! 😛

 3. Lotta skriver:

  Hahahaha tack för din underbara blogg! Gud vad jag skrattade åt råttorna. Ha det gott! kram // Lotta

 4. Ingela skriver:

  Å vad jag känner igen mig i din beskrivning; jag är över 10 år äldre än dig men har blivit småbarnsmamma på nytt – nästan – till mitt lilla barnbarn som är några månader äldre än Kit. Det där gruset i ögonen halv 6 är sååå jobbigt. Tycker det är så festligt för min lilla Elliot kallar mig för Ia (Ingela) istället för farmor och vår hund Oa istället för Bono 🙂
  Undrar om det är mycket jobbigare för mig än dig med så tidiga morgnar då jag är mycket äldre? 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..