ANNONS

Jag blir tokig!!!

/

Kit har verkligen kommit in i en urjobbig fas, så länge det bara är jag och Kit så är allt frid och fröjd. Men så fort Niclas är med så förvandlas kit till en gnällspik. Helt plötsligt duger inte jag överhuvudtaget, det är bara pappa som får ta av och på skor, byta blöjor, mata osv. Och gud bevare mig om Niclas gör något som inte passar sig enligt kit, det kan vara allt från att gå på toaletten till att hälla upp kaffe, då kastar han sig på marken demonstrativt och gråter.

image

Som på den här bilden när Niclas behövde gå på toaletten!!!!
Nu låter ju vi honom ligga där och sura så att han ska förstå att man inte kan få som man vill  bara för att man gapar och skriker. Men visst är det jobbigt, men en berättelse som alltid får mig att skratta och tänka på att man inte är ensam, är en berättelse som faktiskt Anders Bagges mamma Lisbeth berättade för mig. Anders skulle fylla tre år och sitter på toaletten och har bajsat och ropar.
– Färdig!
Varpå Anders pappa Sven-olof kommer till undsättning, och möts av en sur Anders som säger.
– Inte du din jävel.
Ha ha jag skrattar alltid åt den historien, det kan inte bli mycket värre än så. Stackars Sven-olof var inte  tillräckligt värdig att få torka bort skiten utan den äran skulle Lisbeth få.
Kram på er L

28
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00