Hos mormor Jane!

Igår kom vi alltså hem till min mormor Jane. Det är så mysigt att få träffa mormor och låta Kit och Liam spendera lite tid tillsammans med henne.

image

Mormor fyller 90 år i år och förutom nedsatt hörsel och syn samt lite svårigheter att gå så är hon en riktig kruttant! Hon bor kvar i samma hus där min mamma föddes, och  som hon byggde själv tillsammans  morfar.

image

Självklart så åt vi kroppkakor hos mormor det måste man ju alltid göra. Kit fick sin första kroppkaka och den gick hem kan jag säga.

image

Liam njöt han med det är ju inte ofta som det bjuds på kroppkakor!

image

Nu har vi tagit oss till Borgholm och ska äta lunch kram på er L

 1. Eva skriver:

  Vi lämnade Öland i går för att komma tillbaka och jobba en vecka här med webshoppen och alla fota upp alla fina höstplagg som kommer in nu varje dag till oss=)
  Till helgen åker jag dock tillbaka för att få en veckas semester på härlig soliga Öland igen, hoppas ni får fina dagar där nu=)

 2. Sara skriver:

  Hej!

  Kan du inte lägga ut Niclas recept på chilin och vilka tillbehör ni hade. Vi ska ha många gäster och kom på att jag skulle vilja bjuda på riktig chili med tillbehör.

  Han kanske inte följer nå recept men då kan ni väl skriva ihop en ungefärlig ingredienslista i alla fall.

  Tack på förhand!

  //Sara

 3. Åh så mysigt. Man kan se likheter i dig och din mormor tycker jag.

 4. Annie skriver:

  Åh vi var på öland förra vecka. Ville inte åka hem. Kan rekommendera Ebbas restaurang mitt på shoppinggatan bredvid Ölandsglass : ) Jättegod mat och där åt jag mina kroppkakor sista dagen : ) Ha det så mysigt nu ! Kram

 5. Så söt mormor du har 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..