ANNONS

Nu är vi på Öland!

/

Har tyvärr dålig täckning här så detta inlägget har jag försökt att få upp sedan igår. Ska försöka hitta ett ställe där jag kan blogga ifrån. Just nu så har syrran fått dela sitt nätverk med mig!

Vilken härlig dag, jag har tyvärr inte hunnit blogga förrän nu eftersom vi har varit igång nonstop. Men nu så har jag äntligen fått lite egentid efter att ha packat upp allt från bilen och in i huset som vi ska sova i.

image

Första stoppet blev Borgholm där vi stannade och åt mer kroppkakor! Jonas och Lindah råkade vara på ölandsbron samtidigt som oss så dom följde också med på en kroppkakslunch.

image

Kusin Dexter och Kit åkte barnvagn tillsammans. Det är så kul med orbit eftersom man kan vrida den åt vilket håll som helst vilket gör att man kan åka vagn tittandes på varandra och det tyckte både kit och Dexter var roligt.

image

Här är vårt fina sommarhus!

image

Huset ligger precis vid havet och är urmysigt!

image

Det finns flera stugor på tomten som man kan använda.

image

Vi har grillat och självklart så är det killarna som står för grillningen. Det är rätt kul faktiskt, själva grillningen är ungefär som mänsklig tuppfäktning. Alla män är bäst just på detta område, och tycker just att deras sätt att grilla på är bäst!

image

image

Lindah är i full gång med att duka!

image

Det är verkligen jättemysigt att få tillbringa en vecka med alla syskon och deras familjer.

image

Kram L

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00