Hos Bengt!

Idag åkte vi till kamel bonden Bengt, barnen tyckte att det var väldigt roligt med alla djuren som fanns på ranchen.

image

Kit älskar grisar och sa nöff nöff hela tiden.

image

Getterna var också populära, så himla söta och gosiga.

image

Bengt var som vanligt i full fart med att ta hand om kamelerna och leda dom runt ägorna med dom personerna som ville rida en stund.

image

Det var väldigt roligt att träffa Bengt igen, han är så otroligt go och det tog nog inte mer än 5 sekunder efter att vi hade hälsat på varandra, som han frågade om jag kunde hjälpa honom med att gå runt med en kamel för han hade lite ont om folk. Och visst ville jag det! Jag började med kit och Liam som tyckte att det var riktigt roligt. Men sedan blev det även med människor som jag aldrig träffat, man kan väl säga att jag hade ett sommarjobb i 30 minuter!

image

Kit och Liam fick också följa med! Kamelen var så snäll och försynt så det var väldigt enkelt. Tror att en del som skulle rida blev lite ställda av  att jag stod för turen runt ranchen med en av kamelerna, men det bjuder jag på!

image

Det var iallafall en riktigt bra dag hos Bengt och kamelerna.

image

Nu är det dax för mig att hoppa i säng kram L

 1. Du är världens skönaste tjej, ha ha

  Sommarkramar Ann

 2. G.O.S skriver:

  ser ut att ni haft det hur kul som helst hos kamel bonden

 3. Annie skriver:

  Vi var hos Bengt förra veckan men valde att ej gå in då det ej såg så stort ut och kostade galet mycket.Och då ingick inte ens kamelridningen i summan. Nää trist men gissar att priset gick upp efter Bonde programmet.Kul att få dig som kamelskötare ) Hade mina barn älskat och då hade det varit värt pengarna : ))) Kram

 4. Anki skriver:

  Det ”sommarjobbet” skulle jag oxå kunna tänka mig 😉
  Varm kram från Skåneland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..