Min träningskollektion med dBrand!

dbrand_laila

Äntligen kan jag berätta om ett spännande projekt jag har hållt på med ett tag!
Jag var varit med och designat en träningskollektion tillsammans med dBrand och jag är jätteglad över att äntligen kunna visa vår första reklamteaser för träningskläderna!

Mer info kommer såklart!!

 1. Herregud vad känsligt det där med modellen var… Det kan jag faktiskt inte alls förstå.
  Visst, tjejen var liten och smal men det är inte detsamma som att hon har någon ätstörning eller någon annan sjukdom, vilket folk verkar ha fått för sig.
  Jag kan själv känna att det blir lite långrandigt att alla modeller jämt ska ha samma kroppsform osv, men det ändrar man bäst genom att låta lite större tjejer modella, inte genom att förbjuda smala modeller från att jobba.
  Jag har känt folk som har varit riktigt smala, utan ätstörning, men som haft ett helvete med att försöka gå upp i vikt. Jag kan tala om att det sårar dem att bli retade för sin vikt och kroppsform minst lika mycket som för en överviktig.
  För en modell är väl ändå huvudsaken att man ska kunna bära upp ett plagg och göra ett bra jobb!

  1. Självklart finns det smala personer som är det utan att ha en ätstörning. Det jag sätter mig emot är att sådan här reklam påverkar unga tjejer. Tycker att det borde finnas alla möjliga former av modeller. För det är så verkligheten ser ut. Alla är olika.

 2. Milo skriver:

  Blev illa till mods när jag såg modellen. Hon såg inte frisk ut. Glömde därför att titta på kläderna. Snälla byt modell!

 3. Kul med träningskläder men kom igen, satsa på en hälsosam modell, denna tjejen ser tyvärr anorektisk ut och tråkigt då vi är så många som kämpar för att få bort de idealen i samhället!!

 4. Ann skriver:

  Spännande! Du är verkligen duktig!
  Lycka till.

 5. Sara skriver:

  Hej Laila.

  Jag såg Henrys kommentar nedan och jag kan ur ett perspektiv förstå, om jag har tolkat det rätt, att han har fått det hela om bakfoten. För helt ärligt, när du först skrev om det så lät det som om de bara hade ringt och frågat om du ville rita några kläder och du tackade så klart ”ja”. Att de vill dra nytta av dig och ditt namn kan man ju förstå…
  Ingenstans gick det att utläsa att du måste satsa egna pengar eller köpa dig in i bolaget. Jag vet inte alls hur det där funkar och kanske inte Henry heller?

  Men jag ska erkänna att jag också tänkte att ”oj, vad soft, jag skulle också vilja få en sådan chans, rita kläder och få mitt namn på etiketten”. Att du/man måste satsa egna pengar kanske en del tycker ”goes without saying”, men inte jag och Henry tydligen… 😉
  Det beror kanske också på situationen, vad vet jag..? Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..