Tusan också!

Jag har gått och fått en jädrans blåsa på läppen!!

image

Jag har inte haft en blåsa på hur länge som helst. När jag var 7 år gammal så fick jag hela munnen full med blåsor och blev väldigt sjuk, det tog ett år innan jag var helt frisk. Enda sedan dess så kan jag få en blåsa på läppen en gång om året men det som stoppar den från att bryta ut är inget mindre än barocca eller cvitamin. Som jag helt enkelt överdoserar, jag tar en varannan timme så länge jag känner att blåsan är på gång att blomma upp.

image

Sedan använder jag vectavir då brukar inte blåsan blomma upp och den försvinner på ett dygn. Tyvärr så hade jag verken barocca eller vectavir när jag började känna att blåsan var på gång så nu hoppas jag att få bukt på den ändå fast jag fixade allt lite i senaste laget.

image

Niclas,Jonas och Kit har precis kommit tillbaka ifrån en cykeltur och Kit var lyrisk över att få cykla med Niclas och Jonas eftersom han trodde att han cyklade själv.

image

Sedan har det varit lek och bus hela dagen

image

Jag fick ett gott skratt åt kit som försökte rida på en liten Lego häst, nu är det dax för middag hörs senare kram L

image

 1. Johan skriver:

  Jo men tjena vilken skön dildo du visar upp när Nicke inte räcker till!

 2. Lisa skriver:

  Hahaha skrattar åt hästbilden…!!! Har en son på 2 år och han gör exakt likadant! Vill så gärna rida på sin vita legohäst heheh. Eller varför inte försöka allt man har att sätta sig i en liten liten leksaks traktor? Där inte ens stårtån får plats! Sjukt roligt 😀

 3. Linda skriver:

  Mitt tips är vanlig tandkräm. Det torkar ut blåsan. Funkar kanon och tandkräm finns i princip alltid hemma

 4. Sara skriver:

  Jag har världens bästa tips till dig! Har själv haft problem med blåser men vad som verkligen funkar är citron. Sug på några citron skivor. Gör lite ont men de hjälper verkligen. Upprepa om de behövs! Hoppas du blir av med den snart och ha en fortsatt trevlig sommar!

 5. Greta skriver:

  Först vill jag bara säga tråkigt med blåsan 🙁 Sen undrar jag om varför du inte skriver om Joakims dotter. Är det för att han inte vill det? Eller träffas ni inte lika ofta som du träffar Linda, Johan och Jonas, och därför liksom inte tänker på det?

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..