Äntligen hemma!

Guuuuud vad skönt det är att vara hemma! Resan gick bra trots att kit verkligen var uppe i varv, kändes nästan som om någon gett honom dropp med sockerlag! Men nu är vi hemma och tvätten är igång i tvättmaskinen och vi har börjat packa upp våra väskor!

image

Det är många väskor som ska packas upp och kläder som ska tvättas. Vi har Liams väska från USA samt min och Niclas väska från USA plus allt från semestern på Öland! Jag kan säga att det blir nog flera dagars tvättande här hemma! Men kan ni tänka er, mitt i allt detta så får jag för mig att klippa Liam för han har blivit så långhårig. Anna på pure ambition som brukar klippa alla i familjen är tyvärr på semester, men det hindrade inte mig ifrån att försöka själv! Måste tillägga att Liam har tjatat om att få klippa sig sedan han kom hem från USA, och så här blev resultatet.

image

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv, kanske ska sadla om till frisör he he!

image

Fast vi får väl se hur det ser ut när det har torkat jag kanske får äta upp det jag har skrivit!

Kram L

 1. M skriver:

  Snyggt jobbat.Det ligger väl i generna det där med klippning.

 2. Anki skriver:

  Vad bra det blev med klippningen 😀 Liam klär verkligen att ha håret så… Behöver oxå klippas så kanske man skulle beställa en tid hos dig??
  Ser ut om om ni har att göra med all den tvätten ett par dagar nu o det är ja ginte avundsjuk på i alla fall 😉
  Kramar från ett varmt Skåneland (fast att klockan är 02,32)

 3. some skriver:

  Riktigt riktigt fint klippt!
  L passar perfekt i frisyren
  Klippt enligt hans linjer, proffsigt gjort! Du har en enorm magfiiling, det syns på dina klipp!
  Med ett bra vax kommer frillan att se lika fräck ut när håret torkat!
  Vill tacka dej och din fina Familj för Er öppenhjärtighet! Lika kul varje gång!
  Ha det Nice!!
  Kram o god natt på Er!

 4. Malin skriver:

  Vill du så får du gärna dela med dej av receptet till kycklingen med citron. Lät gott!

 5. Mari skriver:

  Men, vad fint. Superbra gjort ju !! Får jag boka en tid ?? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..