Det tar ju aldrig Slut!

Hur mycket tvätt kan man ha? Jag har tvättat sedan kl 0700 i morse, och jag är fortfarande inte klar!

image

Det känns verkligen som om det aldrig kommer att ta slut om jag skulle se ljuset i tunneln så beror det inte på att jag börjar bli klar snarare att jag har dött ha ha.

image

Man får hänga på alla tänkbara ställen för att få plats med all tvätt som ska torka.

image

Men jag har tagit två pauser idag en för att skjutsa Liam till en gammal klasskamrat i Täby som han inte har sett på länge.

image

Och här har vi mamma Helen och Nils.
Nils och Liam har känt varandra sedan dom gick på dagis. Även Nils har en ödla den fick han av Liam när Lizzy och Rax fick ungar, det är alltid kul att träffa ungarna till Lizzy och Rax dom är ju trots allt gamla familjemedlemmar.

image

Paus nr två var när Kit och jag badade, skönt att ”koppla av” lite med ett bad. Det var väl inte så mycket avkoppling mer lek och bus men visst var det ett avbrott i allt tvättande.  Nu ska jag fortsätta med min fantastiska tvättdag kram  L

  1. Renate skriver:

    Hej! Underbara du. Hoppas det går bra med all tvätt. Har en undran över vilka produkter du använder till ditt ansikte? Tycker din hy ser så strålande ut. Kram

  2. Har du aldrig hört talats om torktumlare/torkskåp 😉 Du är för härlig Laila. Hade jag haft kläder hängande överallt hade jag nog blivit tokig efter ett tag. Drar inte Kit ner kläderna när du hänger upp dom så där? Du kan få hyra mig ”billigt” som tvätterska 🙂 Älskar att tvätta. Det sköter ju sig själv.. 😉

  3. sophia skriver:

    och ni är bara 4 ifamiljen.. hahaha du softar laila

  4. Den som spar, har mycket;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..