Hos PT Anders!

Då har man varit duktig och tränat! Det känns alltid lika skönt varje gång man är färdig med ett träningspass.

image

Började med lite joggning och sedan körde jag intervallträning, efter att ha slappat i en månad så var det ganska jobbigt kan jag säga.

image

Hurra för knäböj! Jag kommer att ha en grym tränings värk i rumpan imorgon.

image

Skulle min morfar se mig i den här ställningen så skulle han säga att jag ser ut som en havande groda i skitande ställning ha ha. Det var morfars favorit uttryck om man såg lite konstig ut!

image

Nu har jag precis varit och handlat och ska hem och göra tacos till Liam och hans kompisar kram L

 1. M skriver:

  Emma, jag tror att det man ger ut det får man tillbaka. Är man grinig och missunnsam så kommer livet att bli grinigt och missunnsamt tillbaka. Och är man generös och vänlig så kommer också livet att vara mer generöst och vänligt tillbaka. Det är inte lätt att ta till sig. Missunnsamhet leder aldrig till något gott. En PT är inget livsnödvändigt, men har man råd så måste man få ha en om man vill.

 2. Laila,hur ofta tycker du att man ska träna i början om man som jag är ganska otränad,förutom PW i skogen ? Det stämmer väl att man inte ska ”köra” för hårt i början,eller hur?
  Kram/Annika

 3. emma skriver:

  hur mycket kostar en pt? bara rikemans folk som gör vi andra är ute och springer och går själva på gymet

  1. laila skriver:

   Aj, jag klev kanske på en öm tå när jag la upp detta inlägget och det var inte meningen! Man väljer själv vad man lägger pengarna på antingen så har man råd eller så kanske man sparar ihop till det! Det ibland kan det räcka med några gånger för att komma igång och sedan fortsätta själv.

  1. emma skriver:

   näe laila man väljer inte vad man lägger sina pengar på man lägger pengarna på mat och hyra sen är dem slut om man har valt att arbeta om undersköterka. Du pratar som en jävla överklass kärring utan empati för 5 öre

  1. Helen skriver:

   Jaha, trevliga Emma har hittat hit oxå. Hon brukar ofta förpesta Pernillas blogg, jag tycker ni ska spärra henne 🙂

  1. Marie skriver:

   Det har väl inte med empati att göra att man skriver vad man gör med sina pengar, som man dessutom har jobbat ihop själv? Det är ju något av vitsen med bloggen att Laila ska skriva och berätta vad hon gör om dagarna.
   Jag är ingen överklasskärring, jag har valt att jobba som lärare, tycker att min lön är ganska okej. Vissa saker har jag råd med som inte alla av mina vänner har, men jag har också vänner som tjänar mer och har råd med sådant som inte jag har. Knappast ovanligt. Vi är olika tack och lov.

  1. Cattis skriver:

   Emma…, jag är också uska. Åk till Norge o jobba, det gör jag. Då kommer du ha råd med mer än hyra o mat. En sak till…va inte så bitter o avundsjuk.

  1. Åsa skriver:

   Alla är ”sin egen lyckas smed” jag är undersköterska men har inte jobbat som det sen 2006, då bytte jag jobb och idag är jag i medicinteknikbranchen som säljare och jag går ut mer lön efter skatt än vad man som sjuksköterska får innan skatt. Allt handlar om vilja och inställning. Det hjälper inte att gnälla, bara gör något åt din situation griniga bittra lilla Emma.

  1. Annika skriver:

   Men Emma,man väljer väl visst vad man lägger sina pengar på…alla har ju olika förutsättningar,en del tjänar mer pengar helt enkelt,ska man inte göra det man vill och kan då eller? Tror säkert Laila betalar sina räkningar först och sen lägger sina pengar på det hon vill göra,,,,detmåste vara jobbigt att vara som du Emma,bli så irriterad på allt,du kanske ska sluta gå in på personers bloggar som du inte inte gillar och kommentar och så slipper vi dig också!

  1. Men guud vad ni älskar att hacka på den där Emma..! Ni är så taskiga och hatiska mot henne. Vad bra att hon skriver någon sur kommentar då och då, så att NI kan få ur er ert eget hat, som verkar finnas nära till hands!
   Ni är hemska och inte ett dugg bättre när ni slänger på henne egenskaper hon kanske inte alls har – har ni tänkt på det!? I era ögon är hon en hemska person, har ni tänkt på att ni kanske har helt fel? Tror ni att hon BARA ”är” hennes kommentarer..? Är NI så mycket bättre då? (Den enda normala kommentaren här ovan var den från Marie.)
   ”Och en sak till va inte så bitter och avundsjuk”, ”griniga bittra lilla Emma” osv. FY!

 4. H.J skriver:

  Hej Laila!

  Var är dina träningsbyxor köpta, du är alltid så tuff klädd:)

  MVH Helena.

  1. stina skriver:

   helena hur gammal är du?? tuff klädd hahaha som om mormor sagt det själv

  1. Cattis skriver:

   Men hallå Stina…vad är det för jäkla kommentar på en vänligt ställd fråga…???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..