Dag 15 och måndag igen!

Då har man sparkat igång en ny vecka! Känns härligt att vara inne på tredje veckan! Motivationen finns fortfarande där och det känns skönt! Ska bli riktigt intressant att se resultaten efter 30 dagar, jag tror det här kommer gå bra!

Lever just nu i ett flyttkaos då vi flyttar i helgen, det är därför matlagningen den här veckan kommer bli lite sisådär. Men var inte ledsna, kommer följa kostprogrammet ändå! Så det är ingen fara 🙂 Och trots att jag kommer fortsätta med träningen som vanligt tror jag att jag kompenserar orytmen med extra flytt-motion! 🙂

Blev väckt av något konstigt larm utifrån kl. 05.45, så har varit lite halvsliten idag måste jag säga. Men det var bara att ”grab the day by the balls”, säger inte amerikanarna så? 🙂

Dagen började med min sedvanliga grötfrukost, men idag blev det med mosad banan istället! Måste säga att trots att även det var väldigt gott så är det svårt att slå min kära äppelmos! Men det är bra att ha något att variera med!

20130826_084908

Dagen flög fram och helt plötsligt var det dags för lunch, lax med örtpesto från igår! 🙂 Den var faktiskt väldigt god! Trodde att den skulle bli torr utan sås men tyckte det funkade ändå, med bara peston. Lättlagad också!

20130826_120645

Fram mot eftermiddagen slog måndags-koman till! Jobbigt när man vet att man måste köra hårt på gymmet på kvällen, men det är bara att bita ihop och tänka på de bra resultaten!
Åt istället en liten fruktsallad med nektarin, plommon och vindruvor för lite extra energi!

20130826_150026

Och sedan bar det av mot gymmet efter jobbet!

Och det gick faktiskt förvånansvärt bra trots tröttheten måste jag säga! Jag kunde gå upp i vikter och ökade även på löpningen. Härlig känsla när man är klar!

20130826_174213
Så där härligt svettig, precis som man ska vara på gymmet! 😉

20130826_171119
Fick en tröja på gymmet idag, härligt!

Mör i både ben och armar begav jag mig hemåt för kvällens matlagning, fisksoppa med saffran! Muuuuums vad gott! Supergod soppa med lite hetta, god fisk och så den goda smaken av saffran! Yum-mie! Även denna rätt ganska lättlagad, vilket är ett stort plus i kanten!

20130826_200706

Nu har jag precis kommit hem efter en härlig powerwalk efter middagen. Det blev 30 minuter + 15 minuter (ett litet break emellan pga inköp av äppelmos!) Uppfriskande och svettigt! Blev en lite längre powerwalk idag, ibland behöver man det! 🙂

Men nu ska jag snart gå och sova, heeeelt slut!

God natt på er!
Hälsningar Emma

  1. Anna73 skriver:

    Visst är den god fisksoppan klart en av mina favoriter i kokboken, roligt att följa dig dag för dag och se hur du upplever dom 30 dagarna, startade en vecka innan dig och min erfarenhet hittills är att det funkar kanon. Lycka till i fortsättningen och hoppas att flytten går bra.

    1. Hej Anna73! Ja den var verkligen jättegod! 🙂 Kul att du följer mig, gör mig glad! Oj vad peppande att höra! Då är ju du inne på slutspurten nästan! 🙂 Vad tycker du har fungerat bra och mindre bra? 🙂 Och märker du bra resultat? Lycka till! 🙂 Hälsningar Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..