Hemma med hund och barn!

Nu är det bestämt jag är frisk imorgon, så är det bara! Jag är mycket bättre idag men visst jag känner inte direkt för  att springa ett maraton!

image

Just nu tar kit ett bad medan jag sitter och tittar på. Det är så kul för Kit har kommit in i den där åldern då han ska räkna till tre och sedan göra ett hopp eller något annat trick som man självklart ska bevittna, och klappa händerna för. Ett, tååå, te!

image

Kit och Brorsan har också funnit varandra riktigt bra, så pass bra att kit visade sitt skrapsår på handen för att få lite sympati från Brorsan.
– Hunnen titta hunnen ont!
Självklart så tyckte Brorsan riktigt synd om Kit och ”blåste” kram L

 1. Åsa skriver:

  Krya på dig Laila.

 2. Petra skriver:

  Sååå söta, båda två!! Vad är det för ras på hunden?

 3. Sofia skriver:

  Vilket läckert badkar! 🙂

 4. Marlene skriver:

  Ooo we love!!! Alltså fy fanken var jag och min hälft har det riktigt gott till Dej o Anders!! Ni är sååå sköna! Ni känner verkligen varandra utan o innan, det syns o ni bjuder verkligen på skön stämning! Har börjart förstå mej på Bard mer å mer, ganska, ja jag sa ganska 🙂 skön han med!
  Tack för en super blogg också!
  Stora kramar t Er alla!!

  1. sofia skriver:

   Jag tycker inte att Bard är skön för 5 öre(smaken är olika som tur är) säger nåt taskigt åt en kille för astt han har rödmössa på sig. Killen sjunger väl inte med mössan eller??? Och har Bard sett sig själv i spegeln, skulle inte ta i han änns med tång

  1. I början på idol fick folk ändra om sin stil för att viss klädsel eller frisyr i te passade en popstjärna. Vd är det för fel att säga till om en mössa? själv tycker jag det är ohyfsat att inte ta av sig den är man är inne bland folk.

 5. Hej finaste Laila!
  När börjar fredagafinalerna att sändas på TV? För jag åker till Stockholm sista veckan i oktober.. Skulle varit roligt att gå på en fredagafinal där och sen i Malmö 🙂

  Massor av kramar ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..