Men gud vad KALLT!

Herregud vad jag fryser,
det är ju riktigt kallt ute idag.

image

Är precis ute på en promenad med Brorsan och jag kan säga att han inte är så glad över att vara ute och promenera.

image

Förutom möten så har jag gått igenom 338 mail idag som jag lyckades att samla på mig under Kvalveckan, eftersom det inte fanns någon tid att svara på alla mail så har jag äntligen fått det gjort. Men jag tog en paus och gick och tränade på lunchen vilket var skönt. Just det, några av er undrade varför Liams glass blev röd som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Svaret är enkelt jag råkade ta fel bild till texten, bilden som jag tog var på den yoghurtglassen som jag och Niclas gjorde till oss som har mindre kalorier och den innehöll hallon.
Kram L

 1. Sussie skriver:

  Hej!
  Glassen såg jätte god ut, skulle bli jätte glad om du la ut receptet på den nyttigare yoghurtglassen.
  Kram

 2. lisa skriver:

  Enligt dagens aftonblad har din DOTTER Kit hunnit bli 2 år…
  man slutas aldrig förvånas..

 3. Tur man har en hund med päls nu när det är minus grader ute 😉

 4. L skriver:

  Pernilla var med i tidningen. Nu är du också med i tidningen !

 5. esterii skriver:

  Kallt som bara den mina 3 hundar däremot njöt av nollgradigt och vi strosade i 1,5 tim:) Nå frun blev varm till slut..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..