Vad sägs om en promenad!

image

Jag och Kit tänkte gå ut med Brorsan men det var rätt svårt att få Brorsan att gå ut, han ville verkligen inte följa med.

image

Men tillslut så följde han med ut på en liten promenad.

image

Tidigare idag så var jag och handlade och fick syn på dom här fina äpplena, jag har faktiskt aldrig sett sådana äpplen förut. Man sätter tydligen ett klistermärke på äpplet som är som en slags schablon när äpplet är omoget, och sedan när det mognat och man tar av klistermärket så blir det såhär fint! Dock så är det skamligt dyrt, 30 kr för ett äpple snacka om att äta med andakt.

image

Imorgon är det dax för det sista programmet för fest hos Bagge Wahlgren, och dom som kommer på festen är Kicken och Regina Lund och Tommy Nilsson! När jag tittar på programmet så kan jag inte mer än att bli tagen av Regina Lunds styrka, när vi spelade in detta programmet så hade hon precis fått reda på att hon hade cancer och måste behandlas. Jag frågade Regina i efterhand när vi väl fick reda på att hon hade cancer om hur hon orkade att vara med i ett ”party” program hon svarade med ett leende att när man får ett sådant tungt besked och när man ska gå igenom något så hårt och jobbigt så är det viktigt att få tänka på något annat och omge sig med glada människor som tänker positivt.

image

Så missa inte sista programmet i morgon på 7 an kl 21.00
Kram L

 1. Theres skriver:

  Hej!
  Älskar din klänning i kvällens program, vilket märke är det?
  Med vänlig hälsning, Theres

 2. Therese skriver:

  Å Tommy Nilsson min stora barn/ungdoms kärlek, som fortfarande ge mig nostalgi när jag se honom=) Jag blev jätte ledsen när han gifte sig med Malin Berghagen 🙂 : (
  Tack för en underbar blogg Laila = )

  1. Pia skriver:

   Snälla du… ingen kan GE dig nostagi! Du kan BLI nostalgisk av något och något du ser/känner/upplever kan vara nostalgi för dig.

  1. emme skriver:

   Det är la klart att man kan få nostalgi ifrån något. Så tramsigt att ens påpeka

  1. Pia skriver:

   Emme: Tommy Nilsson kan inte GE henne nostalgi. Hon kan däremot BLI nostalgisk av att se honom och det kan vara nostalgi att se honom (upplevelsen). Det är en felsägning oavsett om du gillar det eller inte. Tramsigt av dig att kommentera något korrekt och solklart! Men du var bara tvungen, va´?

 3. Linea skriver:

  Hej!
  Niclas hade på sig en t-shirt med Mick Jagger på i tv för ett tag sedan. Undrar bara om du har någon aning om var han fått tag i den? Väldigt sent ute, men det skulle vara en perfekt julklapp till min lilla pappa.
  Tacksam för svar på mail 🙂

  Ha det bäst, Linea.

 4. Lena M skriver:

  Hej finaste Laila!
  När går sista fest programmet i repris, måste verkligen se, men jobbar i natt. Stor kram// Lena M

 5. Therese skriver:

  Hej ! Undrar också vart hund korgen kommer ifrån ? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..