Hejdå Mason!

Det har varit  en tung morgon idag för oss alla i familjen men framför allt för Liam och Mason. Mason åkte vi 0500 i morse och nu ser Liam inte sin pappa på 5 månader.

image

Jag fick riktigt ont i hjärtat när Mason gick in för att väcka Liam i morse för att säga hej då, det är inte ofta som jag ser Mason gråta med det gjorde han när han kramade om Liam. Liam höll hårt om Mason och sa stanna pappa! Jag försökte hela tiden få Liam att tänka positivt, att det kommer att gå fort, snart är sommaren här igen och då kan han vara hos pappa från juni tills skolan börjar i augusti.

image

Igår var ett enda packande, Mason tömde sitt Shurgard lager som han magasinerat alla sina saker i under två års tid och det var en hel del att gå igenom kan jag säga.

image

Efter att Mason och Liam gått så var det dax för mig att göra mig iordning för att åka till Kristianstad. Vi hade ju en tävling för alla våra återförsäljare som har våra smycken för ett tag sedan, den som gjorde den finaste skyltningen enligt er bloggläsare vann ett besök av mig i butiken. Och ni här på bloggen utsåg Cronerts Guld i Kristianstad som vinnare.

image

Så nu sitter jag här på tåget och har ni lust att träffa mig är ni välkomna till Cronerts Guld i Kristianstad kl 16 kram L

 1. ML skriver:

  Sånt fint foto på Liam och Mason. Så lika varandra dom är, även om man ser en ”snutt av dig” också i Liam.

 2. Ulla skriver:

  Hej Laila!
  Tack för att Du ville skriva Din autograf, när Du var i Cronerts Guldsmedsaffär.
  Jag köpte ett par av Dina fina örhängen till min dotter. Det blir säkert en uppskattad julklapp.
  God Jul och ha en skön semester!

 3. Åh stackars Liam! Men tiden går ju väldigt fort ialla fall! 🙂

 4. Hej Laila!

  Festen igår var rolig att följa (erkänner att jag inte sett alla avsnitt). Du och Niklas, och de
  gäster jag sett, är så ”livsbejakande”, det är upplyftande att se! Tack för det! Humor, glädje, lätt till skratt och barnasinnet. ”Love it”!

  Er buddha staty som skymtade förbi…. Var har ni köpt den?

  Mvh Victoria

 5. Anki skriver:

  Till er alla som har en bra relation till era barns pappa: Värdesätt detta!! Tyvärr inte alla som har det, min dotter har inte träffat eller hört något från sin pappa på flera år. På något vis hämnas han på mig fast det är bara dottern som blir lidande. Speciellt jobbigt runt högtider då alla andra samlas och träffas.

  1. Hej Anki! Jag håller med.. förstår dig precis. Min son (tre år i maj) har ingen kontakt alls med sin pappa och det gör ont i hjärtat… Hoppas bara att tiden/åren gör att han NÅN gång kan få en relation till sin pappa. Kram till Dig! Å

  1. Anki skriver:

   Kram till dig också Åsa! Kämpa på och var en bra mamma till din kille! Min dotter är några år äldre och när det var fars dag i november kom hon med en liten present till mig för jag är hennes pappa också. Det kändes i hjärtat kan jag lova..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..