På väg hem!

Vad kul att det är så många som vill vara med och tävla om en julklapp från Rock by sweden!

image

Som sagt jag har varit och besökt Cronerts guld idag i Kristianstad och jag kan säga att det var många som hade hittat dit!

image

image

Och eftersom många ville ta bilder på mig så tyckte jag att det inte var mer än rätt att jag också fick ta lite bilder.

image

Det är ju alltid kul att träffa er bloggläsare och Emelie som ser lite törstig ut, har läst min blogg i stort sett sedan jag började blogga!

image

Och här har vi två härliga tjejer som också brukar hänga här inne, Lina
(som är längst till höger) träffade jag för första gången idag och hon var en riktigt go tjej.

image

Utanför spelades det musik av yahtahey och serverades pepparkakor och glögg i samarbete med Darins

image

Jag blev också bjuden på en väldigt speciell bakelse!

image

Ha ha en Kevin bakelse, och om det är någon som undrar så smakade han gott!

image

Nu sitter jag på tåget hem  vilket är skönt, kram på er och tack alla som kom och sa hej idag.

 1. Eva.T skriver:

  Tyvärr så missade jag dig när du var i Kristianstad. Kevin är toppen.

 2. herbert skriver:

  Grattis du blev tydligen myndig här om dagen. Tack för Kevin enormt bra skiva o sen i Irish tv på lördag. Han var också i K.stad. Fest hos Bagge-Walis gäst kvinnorna är väldans på Niclas o fösöker få dig lite ledsen nästan. Var enda en känner Niclas bara Pernilla som var redigt normal. Grattis till allt du o Niclas jättegoa som alltid. Men klänningen som kasade ner var en drommel.

 3. Ta vitvinsglögg och sprite 40/60 typ, man får smaka av hur stark eller svag man vill ha den;-). Häll upp i ett glas med en citron skiva och en kanelstång;-) jag lovar den är tipptopp!

 4. Linda skriver:

  Hej Laila!
  Du måste bara testa denna juliga drink!
  (Serveras kall)
  3 cl chokladglögg
  1 cl cognac
  2 cl mjölk
  2 cl grädde
  Skaka allt ordentligt i shaker, häll upp i ett cocktailglas och pudra över lite kakao
  God Jul 🙂

 5. Hej fina Laila!
  Det var så kul att träffa dig idag och det har jag levt på hela dagen kan jag säga dig!:) du är en så stor inspiration för mig. Alla företag du har, smycken, musik, böcker, tv-program, Ronald Mcdonald barnfond, andra saker du är ambassadör för, idol, föreläsningar, kommit i värsta superformen efter din graviditet och sen som inte det skulle räcka så är du fru, tvåbarnsmamma o har ett stort hus att ta hand om! Jag har säkert missat mycket som du också sysslar med, men för mig är du en väldigt stark kvinna och en förebild för mig. Sen är du ju den roligaste o vackraste kvinnan i Sverige dessutom, det är inte fel det heller!:) Därför var det så kul att äntligen få träffa dig idag, har ju följt dig i flera år på bloggen! Du är helt fantastisk, har båda fötterna på jorden o verkar vara en så ödmjuk person! Du är verkligen en stor förebild för mig! Och förresten, det var ett riktigt bra program igår från Bagge Wahlgren dessutom, ni är för roliga du o Niclas!:)
  PS hade ett par av dina fina örhänge på mig idag. Men glömde ju visa dig dom!!:))
  Kramar Lina!

  1. laila skriver:

   Jättekul att träffa dig med idag, hoppas att vi ses fler gånger kram L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..