ANNONS

Vem vill ha en julklapp??

/

För ett tag sedan så gjorde jag ett inlägg med Kit och Liam som gjorde lite julgodis i marsipan. Jag frågade då om ni fina bloggläsare hade något gott recept att dela med er av, och den som jag ansåg lämnade det smarrigaste receptet fick en julklapp från Rock by sweden.

image

Nu tänkte jag göra detsamma fast med lite härliga juldrinkar! Glögg är ju gott men själv blir jag ganska trött på det rätt snabbt. Jag har en favorit juldrink som jag älskar och som jag faktiskt dricker istället för glögg varje år.

Värm äppel juice i en kastrull (tropicana viktigt) med lite kanelstänger. När juicen är varm hälls det upp i ett glas med en kanelstång i tillsätt valfri mängd Xante

image

Så har du lust att dela med dig av ett drinkrecept och vill få en julklapp från Rock by sweden så skriv ditt recept i kommentarsfältet så kanske just du får en julklapp!

image

Kram L

126
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00