Lucka nr 19 – vinn ett doftljusfrån Yankee Candle

I dagens lucka kan du vinna de populära ljusen från Yankee Candle.
Bland julens dofter hittar du Snowflake Cookies, Merry Marshmallow, Christmas Memories och Season of Peace. De har så coola namn på alla sina ljus 🙂
Du tävlar genom att tala om vilken doft just du skulle vilja vinna och varför.
Tre stycken vinnare får var sitt ljus. Alla vinnare meddelas via mail!

yankeecandle_kalender

 1. Ullan skriver:

  Christmas Memories – för det är precis vad jag vill ha, året om, och vackra sådana 🙂

 2. Mikaela skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna för att visa min mamma hur mycket hon betyder för mig. Hon finns alltid där och mitt år har inneburit väldigt mycket sjukhusbesök och min mamma har alltid funnit vid min sida. Så det skulle vara en perfekt present att ge henne för att visa hur mycket jag älskar henne och även visa hur mycket hennes stöd betyder.

 3. Season Peace. Ett ljus jag skulle tända för min älskade mamma som gick bort förra sommaren. Hon älskade julen och är extra saknad denna högtid

 4. Monika skriver:

  Season of peace! . Vi tänder ljuset för att tänka på alla som har det svårt i denna fridfulla tid.

 5. Annika skriver:

  Jag skulle vilja tända ett ljus med doften Christmas memories, blunda och lägga mig på soffan för en liten stund. Få återuppleva alla minnen från alla jular som barn då man inte hade några bekymmer eller problem. Man vaknade på julaftonsmorgon full av förväntan och spänning. Idag, när man är förälder till 3 små barn är det inte lika lugnt som det var då 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..