Lucka nr 21 – vinn hudvårdsset från The Body Shop

I dagens lucka kan du vinna en lyxig presentlåda från The Body Shop fylld med Strawberry-produkter som gör huden härligt mjuk och doftande av solmogna jordgubbar. Här samsas jordgubbsdoftande favoriter från Strawberry-serien. En perfekt klapp för den jordgubbsälskande personen som vill uppleva sommardofter året om och som du vill skämma bort lite extra mycket i år. Den lyxiga lådan innehåller:

Strawberry Shower Gel 250ml
Strawberry Body Butter 200ml
Strawberry Body Polish 200ml
Strawberry Edt 30ml
Strawberry Lip Balm

Som vanligt tävlar du genom att skriva en kommentar och motivera varför du vill ha detta paket!
Vinnaren meddelas via mail!

Skärmavbild 2013-12-20 kl. 17.00.23

 1. Julia skriver:

  Hej och god jul föresten!
  Jag skulle väldigt gärna vilja ha dessa grejerna ifrån the body shop! Jag älskar verkligen allting där ifrån och behöver det otroligt mycket nu när man är sådär torr och halvdan för att det är så otroligt kallt och mörkt ute, under denna årstiden orkar man liksom inte fixa sig? Har heller inte råd med att köpa det själv eftersom att i princip alla mina pengar gick åt nu i jul. Hoppas hoppas! kram

 2. Marie skriver:

  Min favoritdoft från Body Shop.

 3. Tänker vara ego och skriva att jag själv vill ha detta kit , med två dagar till julafton och alla julklappar färdiga till barnen och det blev ingen till mig, men kanske ändå…

 4. Johanna skriver:

  Jag skulle vilja vinna detta paket till min älskade mamma för hon alltid ställer upp för mig. Jag skulle bli jätte glad om jag vann det till henne:)

 5. malin skriver:

  Har riktig otur i kärlek så jag hoppas på lite tur i spel i stället!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..