ANNONS

Martinas Barnsjukhus!

/

Igår så åkte jag, Liam till Martinas för att ta spruta inför Thailands resan! Kit som inte kommer ihåg att han tagit någon spruta var på väldigt glatt humör och var väldigt samarbetsvillig.

image

Liam hade pratat med Kit om att det skulle bli jättekul att ta spruta och att det bara var stora pojkar som fick göra det, vilket gjorde att det var något som Kit verkligen inte ville missa.

image

Så när vi väl var inne hos doktorn så var kit väldigt positiv och nyfiken, Kit satte sig i mitt knä och jag berättade att det kommer att göra lite ont först men sedan kommer det bli bra. Stackars lilla Kit, när han fick sin spruta så började han ju självklart att gråta men som tur var gick det över väldigt snabbt, när han fick ett plåster.

image

Och sedan blev det ju både min och Liams tur och då fick Kit vara med och hålla i armen på Liam och mig. Och det var ju lite kul att se på när brorsan och mamma också sa aj, aj aj för att sedan få hjälpa till med att sätta på ett plåster.

image

Sedan var det dax att välja leksak och Kit tog en bläckpenna som var som en spruta. Jag kan säga att både jag och Niclas har fått många sprutor av Kit Igårkväll, så det var en riktigt bra leksak.

image

Igårkväll så gick jag ut och åt middag med Lili, vi firade våra födelsedagar. Lili var riktigt upphottad med höga stövlar med kilklack och snygga kläder och smycken.

image

Själv så satsade jag mer på ryggskott looken! T-shirt och uggs!!

image

Jag börjar ju bli bättre och bättre nu men jag kan inte gå i klackar eller sitta stilla förlänge på en stol utan att det börjar göra ont.

image

Så det kändes ju verkligen kul att gå ut med Lili som var så snygg när man själv kände sig som ett Trailer trash!
Kram L

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00