Martinas Barnsjukhus!

Igår så åkte jag, Liam till Martinas för att ta spruta inför Thailands resan! Kit som inte kommer ihåg att han tagit någon spruta var på väldigt glatt humör och var väldigt samarbetsvillig.

image

Liam hade pratat med Kit om att det skulle bli jättekul att ta spruta och att det bara var stora pojkar som fick göra det, vilket gjorde att det var något som Kit verkligen inte ville missa.

image

Så när vi väl var inne hos doktorn så var kit väldigt positiv och nyfiken, Kit satte sig i mitt knä och jag berättade att det kommer att göra lite ont först men sedan kommer det bli bra. Stackars lilla Kit, när han fick sin spruta så började han ju självklart att gråta men som tur var gick det över väldigt snabbt, när han fick ett plåster.

image

Och sedan blev det ju både min och Liams tur och då fick Kit vara med och hålla i armen på Liam och mig. Och det var ju lite kul att se på när brorsan och mamma också sa aj, aj aj för att sedan få hjälpa till med att sätta på ett plåster.

image

Sedan var det dax att välja leksak och Kit tog en bläckpenna som var som en spruta. Jag kan säga att både jag och Niclas har fått många sprutor av Kit Igårkväll, så det var en riktigt bra leksak.

image

Igårkväll så gick jag ut och åt middag med Lili, vi firade våra födelsedagar. Lili var riktigt upphottad med höga stövlar med kilklack och snygga kläder och smycken.

image

Själv så satsade jag mer på ryggskott looken! T-shirt och uggs!!

image

Jag börjar ju bli bättre och bättre nu men jag kan inte gå i klackar eller sitta stilla förlänge på en stol utan att det börjar göra ont.

image

Så det kändes ju verkligen kul att gå ut med Lili som var så snygg när man själv kände sig som ett Trailer trash!
Kram L

 1. Bängt skriver:

  Fint att du inte har några problem med att svänga dig med ord som trailer trash, neger och nigger är väl rätt OK oxå antar jag?

 2. Inte för att jag tycker att du ser ut som ett trailer trash, men vi får väl hoppas att du snart blir bra i ryggen ändå. Hoppas att ni hade en trevlig kväll! 🙂

 3. Så fin Liam är. Vilken kanon brosa alltså!!!!
  Skönt att det gick bra och det var en bra grej Kit valde,sprutpenna valde jag med när jag var liten och till och med köpte trots min sprutskräck 😛

  Du är så fin du med Laila. Var rädd om dig och din rygg.

  Stor KRAM Sandra

 4. Anette skriver:

  Vi åker också till Thailand på annandagen o i natt drömde jag att vi var på väg men blev tvungna att gå ner på Cypern m planet för att hämta upp er 🙂
  Ni hade varit på begravning i Italien o kom till Cypern med helikopter.
  Var får man allt ifrån tro???

 5. esterii skriver:

  Ha det så där härligt som jag tror man har det utomlands.. Njuut och kom tillbaka med nya krafter..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..