Lucka nr 22 – vinn hårvård från Moroccan Oil

I dagens lucka kan du vinna lite lyxig hårvård!
Moroccanoil Moisture Repair Shampoo och Conditioner samt Moroccanoil Original Treatment som är en vårdande oljebehandling för alla hårtyper! Produkterna stärker ditt hår och tar fram den naturliga styrkan och vitaliteten. Moroccan oil Moisture Repair Shampoo innehåller keratin, fettsyror och arganolja – Perfekt anpassat för torra, skadade och kemiskt behandlade hår, men fungerar precis lika bra för dig som har normalt men vill ha ut det allra mesta av det.

Motivera varför just du behöver detta till ditt hår så är du med och tävlar.
Vinnaren meddelas via mail!

Moroccan

  1. Nu har jag snart testat det mesta för att få bukt med mitt torra frissiga hår. Jag vill hitta en produkt som verkligen fungerar. Kanske detta är det?

  2. Marie skriver:

    Mitt hår är nött och frissigt skulle behöva nya produkter.

  3. Har dålig hårkvalitet dels p.g.a sköldkörtelsjukdom och dels p.g.a att håret är färgat.. Därför är jag i stort behov av dessa ”hårstärkande” underbara produkter!!

  4. Åh, dessa har jag gått och suktat efter länge… Tyvärr räcker inte riktigt CSN till sådana lyxatteraljer.

  5. Linda skriver:

    Jag är en trött sliten 3-barns mamma som skulle behöva lite lyx till det nya året 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..