ANNONS

Lucka nr 22 – vinn hårvård från Moroccan Oil

/

I dagens lucka kan du vinna lite lyxig hårvård!
Moroccanoil Moisture Repair Shampoo och Conditioner samt Moroccanoil Original Treatment som är en vårdande oljebehandling för alla hårtyper! Produkterna stärker ditt hår och tar fram den naturliga styrkan och vitaliteten. Moroccan oil Moisture Repair Shampoo innehåller keratin, fettsyror och arganolja – Perfekt anpassat för torra, skadade och kemiskt behandlade hår, men fungerar precis lika bra för dig som har normalt men vill ha ut det allra mesta av det.

Motivera varför just du behöver detta till ditt hår så är du med och tävlar.
Vinnaren meddelas via mail!

Moroccan

250
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00