ANNONS

Sjukgymnastik!

/

image

Japp då har man fått börja med sin Sjukgymnastik, jag är inte tillräckligt stabil i överkroppen och det är därför jag får ryggskott hela tiden. Tydligen så beror det bla på att jag började gå väldigt tidig som barn vilket man kan tro bara är bra och roligt. Men kryper man inte tillräckligt länge så bygger man inte upp tillräckligt med stabilitet i överkroppen, vilket man får äta upp senare i livet som tex nu!! Jag har fått börja med att lära mig att andas rätt, ja ni läste rätt om andningen är fel så blir det inte någon bra stabilitet heller. Jag har ju inte kunnat att träna något på grund av att min rygg varit dålig vilket är lite stressande eftersom vågen inte direkt stått still. Men nu är det skönt att få komma igång igen även om allt går väldigt lååångsamt, jag är ju inte direkt känd för att ta det lugnt och långsamt. Här har ni någon med spring i benen som vill ha resultat nu ha ha. Men det är bara att dra i handbromsen vare sig man gillar det eller ej för annars kommer ryggskottet tillbaka som ett brev på posten.
Kram L

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00