ANNONS

Feber och föreläsning!

/

Idag vaknade Kit med 37,5 grader och var lite små gnällig och snorig. Och eftersom det är precis på gränsen till feber så fick Kit vara hemma idag.

image

Vi har tittat på filmen bilar som för tillfället är hans favorit film.

image

Och vi har tagit en promenad vid kottlasjön med Brorsan. Som jag skrev tidigare så var mössorna som jag köpte rätt små och det är ju rätt sjukt att både jag och Kit kan ha mössorna he he.

image

Jag måste faktiskt säga att jag avskyr det här vädret, det är fuktigt och grått ute och alltför många hundägare lämnar stora hundskitar överallt!! Det är verkligen råäckligt, jag tror att jag själv har trampat i minst tre bajskorvar.

image

Och precis när jag ska ta detta kortet på Kit och Brorsan, för att jag tycker att det är så gulligt så hör jag Kit säga
– Mamma vad är det?
Jag går fram för att se vad han kan ha hittat och då ser jag att det är en jättestor hundbajs som han petar på.
Ni kan ju förstå min reaktion på det, jag hade inget papper med mig utan det jag fick göra var att sätta en plastpåse (rastpåse) runt hans hand och gå hem för att tvätta av handen. Varför plockar folk inte upp skiten efter sig, förväntar dom sig att någon annan ska göra det eller är man så självupptagen så att man inte märker när hunden bajsar?

image

image

Men struntar man i all hundskit och det gråa vädret så är det väldigt vackert runt kottlasjön. Vi gick förbi vårt eget lilla badberg som brukar vara så mysigt att bada på, på sommrarna.

image

image

Jag är redo för sommaren, det känns rätt meningslöst med det här vädret det är ju bara något mitt emellan! Jag läste att det bara har varit 14 timmars sol i januari när det i vanliga fall brukar ligga runt 40 timmars sol. Men snart så är våren här och det känns underbart.

image

Idag ska jag åka till Finland för en föreläsning och det ska bli kul. Det är faktiskt första gången som jag gör en föreläsning utanför Sverige. Några av er har frågat vad jag föreläser om, och i korta drag så handlar det om min egen resa i livet och hur jag har hamnat där jag är idagens läge. Jag brukar säga att det beror på tre faktorer och det är att jag alltid tänkt utanför ramarna, att jag inte varit rädd för att misslyckas ( något som alla framgångsrika människor har gemensamt är just att dom har misslyckats) och att jag alltid varit väldigt målmedveten! Så nu ska jag försöka inspirera lite fler människor att göra just det för att nå sina drömmar.
Bilden ovan togs av Julia Brännmark när jag föreläste i Kalix.

Kram L

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00