Föreläsning i Finland!

Igår åkte jag till Finland och gjorde en föreläsning. Och till min stora glädje så åkte jag från terminal 5 och då fick jag chansen att besöka en av mina favorit butiker….

image

Och efter att ha dykt ner i alla troslådor i hela butiken och roffat åt mig i stort sett två av varje färg i min storlek, så var jag ruinerad he he.

image

image

image

Jag passade även på att köpa lite olika boddysplash. Det finns ju så mycket olika goda dofter och det är ju så enkelt att bara spraya på, och det bästa av allt är att om man är känslig för starkdofter och lätt får huvudvärk om det är för starkt, då är Victoria’s secret kalas för det är en väldigt lätt doft.

image

Tog tre av mina favoriter Lovespell, Coconut passion, och sheer love.
Mina egna parfymer som jag gjort sen tidigare är inspirerade av just victoria’s boddysplash både till doft och att doften ska vara lätt så att man inte ska få huvudvärk.

image

image

Efter att ha shoppat så var det dags att flyga och är det en sak som jag verkligen inte gillar så är det att flyga propellerplan.  Och självklart så var det ju just det som vi skulle åka!!!

image

Det känns som om man sitter i en torktumlare inte ett dugg trevligt. Men det gick bra och jag kom fram till Wasa.

image

Det var en väldigt liten och fin ort och en fantastisk publik. Så tack till alla er som kom och lyssnade och till er andra säger jag godmorgon och……..
NU ÄR DET FREDAGSMYS!!!!
Kram L

 1. Hej Laila
  Jag älskar dina parfymer men får bara tag i Romance den rosa, jag gillar den lila men vart hittar jag den ?? Skulle gärna vilja köpa den då den är den bästa jag har haft, grymt goda dofter men går ju inte att få tag i
  HJÄLP mig !!

 2. Emilia skriver:

  Hej Laila! Jag gick in på webbsidan för victoria’s secret och ville beställa lika dana trosor. Men jag kan bara inte hitta dom. Och vill väldigt gärna få lite hjälp med det?! Dom var helt i min smak med:) Jätte bra blogg förresten läser den ca varannan dag så man har lite mer att läsa:) Kram Emilia!

 3. jan skriver:

  Vad föreläste du om? Hur man får pengar för att inte göra någonting? Du kan ju fråga en industriarbetare hur många belastningsskador o annat han har, ändå får han småpeng. Du lever på för mycket pengar i en kapitalistbransch. Sedan ska du föreläsa också. Du vet nog inte ens hur man byter däck.

 4. Louise skriver:

  Låter antagligen jäääääätte fel! Men kan man få se passformen på trosorna? Behöver egentligen inte se något mer än hur trosorna ser ut på en ”mänsklig” form! Är jätte sugen på att skaffa egna, men vet inte hur dem sitter eller vilket märke de är!

 5. Petra skriver:

  Kul att VS finns på Arlanda nu! Ska flyga därifrån på torsdag och vad passar väl bättre än att shoppa nya trosor isf att släpa med gammalt..? Ungefär vad kostar ett par?

  Tack för en bra blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..