Sjukstuga…

Som ni vet så var ju kit sjuk förra veckan och i fredags så blev jag sjuk, men med en livlig tvååring som precis blivit frisk så är det bara att bita ihop och köra på! Som tur var så var det värsta över på ett dygn men dock så har jag en dunderförkyldning som jag brottas med!

image

Men i söndags så mötte jag upp Lili och Lea så att kit fick komma ut och leka av sig lite.

image

Kit kör båten och Lea åker med som en liten prinsessa.

image

Ja, vad gör man inte för sina barn!! Lea var väldigt bestämd över att mamma skulle köra cykeln. Det skiljer ju bara två veckor mellan Kit och Lea och dom leker väldigt bra så det är riktigt kul att dom faktiskt ”känt” varandra sedan dom låg i magen då jag och Lili låg högravida bredvid varandra och tittade på film och åt godis!

image

Idag när det var dax att gå till förskolan så var kit väldigt bestämd över vad han skulle ha på sig. Vad sägs om en Batmandräkt som han fått av faster Pernilla!

image

Lite frukost i lekrummet tillsammans med storebror och kolla på cartoon network är mysigt innan vi alla ska iväg. Själv ska jag ta en sväng till doktorn för jag misstänker att jag har bihåleinflammation efter att ha tagit näsdroppar 3 gånger under natten samt att jag har ont i benet under ena ögat och i bakre delen av huvudet. Men annars är det bra he he! Kram på er och hoppas er helg har varit lite bättre än min!

 1. Johanna skriver:

  Vad har Liam på mackan?

 2. Johanna skriver:

  Vad har Liam på mackan?

 3. Anki skriver:

  Här får du en krya-på-dig-kram från mig i Skåneland 🙂

 4. esterii skriver:

  Tur att det vänder snart, fast ibland snurrar den på ett tag..

 5. Linda H skriver:

  Krya på dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..