Äntligen lite vuxen tid!

image

På vägen hem från judon så stannade vi till på  O’learys och köpte dom obligatoriska kycklingvingarna. Liam är tokig i dom och han brukar säga att det påminner honom om USA och hans pappa. USA har ju blivit ett andra hemland för Liam och man märker nu när han blir äldre att han börjar känna att han har två länder som han älskar på olika sätt. Just nu börjar han känna ett Amerika sug som han brukar kalla det och efter att ha varit borta ett tag så får han ett sverige sug.

image

Några av er undrade hur helgen gick med avvänjningen av vällingen. Tyvärr måste jag erkänna att det inte gick alls eftersom vi alla blev sjuka och inte orkade ta fighten då, men nu hoppas jag på att alla är friska till helgen och då kör vi. Så vi får stå ut i några nätter till med kits nattliga tortyr he he.

image

Nu har alla stoppats om och äntligen ska jag och Niclas få lite vuxentid och bara slappa i soffan och titta på en film.
Kram L

 1. Maria skriver:

  Ett litet tips som funkat för oss – fettberika maten. En sked olja i gröten el matportionen så kanske han inte vaknar och är hungrig. Kan göras med alla mål under dagen. Bra att göra vidvtillväxtperioder el efter sjukdom då de fått för lite näring i sig.

  Mvh Maria

 2. Elin skriver:

  Först måste jag säga att du har en fantastisk blogg läser den varje dag men är dålig på att kommentera. Vi har själva en blivande 2åring så man känner igen sig 🙂 vill bara ge er en hejjja på er hälsning när ni ska avsluta vällingen! Som du skriver när man måste göra ändringar så är det något vecka som är jobbig.

 3. stella skriver:

  Hejsan! Om det är svårt att sluta med vällingen så är mitt tips att göra den tunnare tills den är så blaskig och ”ogod”, ett sätt att vänja av som dock kan ta lite längre tid. Lycka till!

 4. Lisa skriver:

  Jag håller med Liam, de är riktigt smarriga

 5. Lisa skriver:

  Jag håller med Liam, de är riktigt smarriga

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..