Oväntat besök!

Det är så roligt med Marqy och Brorsan, som ni vet så är dom bröder och dom har ju lärt sig var den andre bor. Så ibland får killarna för sig att rymma hemifrån för att besöka brorsan.

image

Och idag var det Marqys tur, en andfådd Pernilla kom nerspringande till oss för att se om Marqy var här och visst var han det! Han satt snällt utanför vår dörr och väntade på att någon skulle öppna dörren. Självklart så får man en liten hundgodis om man visar att man kan sitta fint och sedan är det full fart med en massa bus.

image

Själv är jag mitt uppe i städning jag vet inte riktigt vad som hände här hemma, men kan helt enkelt inte vara sjuk för då förfaller allt!

image

image

Kit har verkligen levt rövare i sitt rum och i köket verkar det som om det har varit ett party.

image

Men nu ska jag ta tag i det lite snabbt för att sedan åka på möte kram och så hörs vi snart!

 1. Annika skriver:

  Ha, ha precis så där såg det hos oss också häromdagen! 🙂 Hela familjen låg utslagna i magsjuka samtidigt… :/ Puh! Men nu är ordningen återställd här också! 🙂

 2. Mi skriver:

  Skönt att se att familjen Bagge/ Wahlgren är som vilken vanlig familj som helst :).
  De får så mycket skit för det bara är yta, glamour, lyx och skryt i familjerna Wahlgren (Allihop). Skönt att Laila och Niclas visar både vardagsliv med städ och sånt, att de inte alltid visar upp ett ”Perfekt” hem och barn(Som oftast upplevs som falsk, tycker jag). Kit som kastar strumpor och blöjor och busar och leker som en 2 åring ska i ett tryggt hem. Grannen Pernilla visar alltid upp perfekt, städat hem och barnen gör också allt perfekt och rätt, Theo är som en vuxen han också eller framställs som en. Så mer spontant och naturligt bloggande som Laila bjuder oss på. TACK LAILA!!!!! Skönt att få en bild av hela ert liv och inte valda, tillfixade inlägg om ett alltid perfekt liv. Fortsätt gärna i samma blogg stil, tackar:). Kramar till dig och din fina familj, ni verkar helt fantastiska och ”vanliga” trots ni är kändisar

 3. Anneli skriver:

  Även här hemma är det lite stökigt, barn måste få leka å sprida ut sina leksaker!! Lite stökigt har vi alla i våra hem!!
  Har man varit sjuk så orkar man inte städa å plocka

  Ha det gott Laila, ert hem ser helt okej ut i mina ögon

 4. Görel skriver:

  Tycker ni det är schysst att racka ner på Lailas hem när hon bjuder på sig själv och visar att hon har det likadant som flertalet barnfamiljer. Och vem trivs i ett pedantiskt hem?? Det är skillnad på lite vardagsstök och grisigt, lär er det!!

 5. Härligt att du delar med dig av din vardag och visar hur du har det ! Det ser helt normalt ut som hos vilken barnfamilj som helst ! Alla har det ju lite stökigt ibland ! Synd om barn som inte får leka och röra sig inomhus också utan måste vara ute hela tiden för att inte stöka ner !! De här två Lotta och Anna måste ju vara väldigt unga som inte har några barn alls och har de det så är det synd om barnen att behöva växa upp i ett kliniskt rent hem med varenda kristallvas och prydnadssaker på plats och inte ett dammkorn någonstans
  Gulligt med era hundar som tycker så mycket om varandra !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..