ANNONS

Ibland tycker man olika!

/

Hej på er!
Tack för era svar på förra inlägget, om jag nu ska kontra med ett svar tillbaka så anser inte jag att timeout är en skamvrå utan ett ställe man får vara på för att lugna sig och för att sedan lämna när man vill och förstår att sättet man uppförde sig på inte fungerar och inte är ok.
Det är inte till för att man ska stå och skämmas eller på något sätt känna sig dum i. Jag är inte ett dugg rädd för att jag gör fel i detta eftersom jag uppfostrar kit precis på samma sätt som jag gjort med Liam och har då facit i handen. Sedan så har jag själv blivit uppfostrad så och jag har inte mått dåligt på något sätt, snarare tvärtom man får lugna sig och sedan prata om det och sedan blir det pussar och kramar. Det är ingen som tar skada av att få time out om det görs på rätt sätt. Och när kit blivit lite äldre så har jag ett kulsystem som jag kommer att börja köra med precis som jag gjorde med Liam och som min mamma gjort med mig. Man får kulor varje dag om man varit snäll och när burken är full med kulor så får man en liten leksak ( något billigt symboliskt ) för att ha som morot. Skulle det vara så att man inte uppför sig så ryker en kula och då tar det ju längre tid innan man får sin lilla belöning. Det fungerade från när Liam var 3 år tills trotsåldern var över. Det kanske låter hårt men jag vet att det inte är det för den kärleken, omtanken, ödmjukheten och så mycket som vi pratar om allt och lyssnar på vad tex Liam tänker och tycker så vet jag att detta fungerar i vår familj.
Men alla gör såklart det som är bäst för sin familj och då litar jag på att ni själva har koll på det eftersom ni känner er familj bäst precis som jag känner min familj bäst.

image

Idag har kit och jag varit och handlat och då såg kit en vithårig farbror med vitt skägg. Kit stannar upp och stirrar sedan pekar han på farbrorn och säger -TOMTEN!!!
Den fina farbrorn i affären började skratta och sa att han inte var tomten men att han kände honom och skulle hälsa till honom he he.

image

Kit som kan själv fick lägga upp alla varorna på bandet till kassörskan och det gjorde han faktiskt riktigt bra.

image

Idag var jag och träffade Hanna på Care Lidingö för att fixa mina fötter och naglar, och herregud vad torra fötter jag hade, när det är vinter så blir mina hälar väldigt torra och får sprickor som gör grymt ont. Men nu så känns dom som en bebis rumpa kan jag säga.

image

Svart nagellack fick det bli denna gången, jag känner mig så blek så att jag inte har lust att ha på mig någon annan färg helt enkelt. Sedan så tycker jag i och för sig att svart är väldigt snyggt.

image

När jag kom hem så hade Niclas gjort lammhjärpar och det var fantastiskt gott!

image

Receptet finns i min kom i form bok om ni är sugna och för er som inte har den så kan jag lägga upp det receptet i morgon för nu är jag så trött och måste hoppa i säng! Kram L

35
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00