Mama erbjudande!

Som ni vet så bloggade jag på Mama förut och än idag så tycker jag att Mama är en riktigt bra tidning för alla som har barn eller är på gång att bilda en familj. För alla er som är intresserade så har de just nu ett kalaserbjudande för er som vill prova på att prenumerera på Mama!

image

Dels så får man lite härliga produkter från Björk & Berries och sedan 4 nummer av Mama för under hundralappen. Om ni undrar över  kaffekoppen så ingår inte den i dealen, den är min och den tänker jag sätta mig med nu och läsa senaste numret av Mama! 😉

image

Om ni känner att detta vore något för er så är det bara att klicka här!
Kraaam L

 1. Annika skriver:

  Var min favorittidning under lååång tid! 🙂
  Så mycket härlig läsning å kul tips! 🙂
  Men nu med, snart, två ttonåringar så blir det annan lektyr! 🙂

 2. Hej Laila!
  Jag är lite nyfiken på vad du skulle döpt dina barn till om de hade vart två flickor du fått, alternativt vilka namn du valde mellan/tycker om 🙂 Tacksam för svar!

  Mvh Anna-Lisa

 3. esterii skriver:

  Jag har inget att säga, ska man hålla käft då bara?

 4. Hej Laila

  Jag skulle bli jätteglad om du ville hjälpa mig. Det är så att jag funderar på att åka till täby centrum nästa vecka. Jag kommer ca 20 mil norr ifrån och tänkte fråga dig ifall jag behöver köra genom Stockholm för att åka dit?

  Jag är inte van med mycket trafik och vill helst inte hamna i långa bilköer osv. Skulle bli väldigt glad om du ville svara mig.

  1. Hej Victoria, kommer du norrifrån så behöver du inte köra genom Stockholm city. Vad sägs om att titta på en karta, då ser du exakt hur du ska köra? Lycka till med besöket samt bilkörningen!

 5. Barbro skriver:

  Hej! Tidningen Mama får bli en bra prenumeration till min sons blivande sambo som snart ska ha barn. Längtar sååå…… Tack Laila för bra blogg. Ha det gott.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..