ANNONS

Godmorgon på er!

/

Godmorgon på er underbara läsare, hoppas att ni haft en riktigt mysig fredagskväll. Själv så avslutade jag min kväll med att börja avvänja Kit ifrån vällingen. Allt började så bra…men kl 0100 då började kriget om nappflaskan med välling. Jag hade redan berättat tidigare under kvällen att vällingen var Slut så det var inte direkt någon nyhet. Men herregud vilket liv det blev, han kastade sig omkring i sängen och hamnade tillslut på golvet och gallskrek sådär i 1 timme, då han tillslut hoppade upp i sängen igen och hade lugnat sig. Sedan var det lugnt i 1/2 timme sedan var det dax igen. Men jag gav inte upp utan höll ut så nu hoppas jag att det blir lite lättare ikväll, men vem vet he he!

image

Tänkte berätta att jag öppnat ett nytt instagram igårkväll som heter @fashionformomsandkids där jag kommer att lägga upp mode för både mamma och barn. Så är ni intresserade av kläder/smycken och allt annat inom mode ska ni ta en titt. Annars har jag kvar mitt vanliga instagram @lailabagge som jag fortsätter med som vanligt!

image

Kram på er och  ha en bra dag L!

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00