Godmorgon på er!

Godmorgon på er underbara läsare, hoppas att ni haft en riktigt mysig fredagskväll. Själv så avslutade jag min kväll med att börja avvänja Kit ifrån vällingen. Allt började så bra…men kl 0100 då började kriget om nappflaskan med välling. Jag hade redan berättat tidigare under kvällen att vällingen var Slut så det var inte direkt någon nyhet. Men herregud vilket liv det blev, han kastade sig omkring i sängen och hamnade tillslut på golvet och gallskrek sådär i 1 timme, då han tillslut hoppade upp i sängen igen och hade lugnat sig. Sedan var det lugnt i 1/2 timme sedan var det dax igen. Men jag gav inte upp utan höll ut så nu hoppas jag att det blir lite lättare ikväll, men vem vet he he!

image

Tänkte berätta att jag öppnat ett nytt instagram igårkväll som heter @fashionformomsandkids där jag kommer att lägga upp mode för både mamma och barn. Så är ni intresserade av kläder/smycken och allt annat inom mode ska ni ta en titt. Annars har jag kvar mitt vanliga instagram @lailabagge som jag fortsätter med som vanligt!

image

Kram på er och  ha en bra dag L!

 1. Marie skriver:

  Hej, vår fredag var sådär rolig, dottern fick diarré på natten och jag vaknade och mådde dåligt på morgonen, feber, frossa och kände mig konstig i magen. Jag var så dålig att jag fick sjukskriva mig och mannen ta ut VAB. Igår, lördag upptäckte jag att sonen fått små röda prickar och vi kunde konstatera att han nu fått vattkoppor. Inte nog med det, för en halvtimme sedan vaknade vi av att han spydde ner sig i sängen, stackarn. Efter rengöring så sover han gott igen.

  Jag hoppas det går bra med vällingavvänjningen! Vi lyckades få våra barn att sluta på natten genom att stoppa in nappen och det lyckades till slut. Håller tummarna att ni får sova!

  Nu ska jag sova, misstänker att det kan bli fler utryckningar i natt:(

  Kram Marie

 2. Jonna skriver:

  Och hur kan jag komma i kontakt med dig på email ? // Jonna

 3. P skriver:

  Braaaa, Laila! Det kommer att fungera! Skitjobbigt, jag vet, men håll ut!

 4. Hej fantastiska Laila, det kommer säkert gå bättre och bättre med den successiva avvänjningen ni önskar för Kit. Det var jag som frågade dig tidigare på ett mycket ödmjukt vis om ni inte hade funderat på att sluta med vällingen och nappflaska till Kit. Jag fick enormt mothugg samt kränkande kommentarer till svar. Jag har tre små barn, 4, snart 3 och snart 2 år. De har tjatat på mig på bvc sedan min förstfödde son var 8 månader (vi bor på i samma kommun) att han skulle sluta med nappflaskan. Tandläkaren tjatar och varnar för dåliga tänder. I en annan blogg då jag därefter inte ens kommenterade sa uttryckte alla exakt detsamma som jag hade uttryckt på din blogg. Det enda jag önskar är att världens sötaste Kit och ni ska ha det bra. Hoppas innerligt att du lyckas! Jag gillar dig för den styrka du innehar, du står emot drevet, du är dig själv och du tror på vad du gör.

  1. sol skriver:

   OK nu har du fått det sagt igen… Att folk blev irriterade kan ju bero på att du/vi faktiskt inte har med det att göra? Det blir ju lite som att du tror att Laila inte fattar det själv…

  1. Sally skriver:

   Men hon kör ju inte alls succesiv avvänjning, utan precis tvärt om?!

  1. Att Laila inte fattar vad själv? Det är inte så mycket att förstå, desto mer att göra mer praktiskt. Om ingen hade med något att göra med det som skrivs på bloggar, hade aldrig någon behövt kommentera. Hon har dessutom frågat om råd i detta avseende. Känn lugnet .

 5. Mia skriver:

  Håll ut, det kommer att gå bra. Lycka till inatt.
  Snart kommer ni att få sova på nätterna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..