Kalas!

Igår fyllde Kits söta kusin Colin år!

image

image

Jessica hade gjort en riktigt fin batmantårta dagen till ära.

image

image

Colin , Linn och Theo högg in och Kit ville också smaka på den goda tårtan. Det börjar bli riktigt kul nu när Kit har blivit lite äldre och ska hänga på allt som Theo och Colin gör. Han har blivit en riktigt liten härmapa he he.

image

image

Jag och Niclas kom lagom till kaffet som Pernilla chefade över!

image

image

Sedan blev det fiskdamm, men inte vilken fiskdamm som helst utan, Linus tog fram  sin docka Nicki!

image

Herregud vad rolig och bra Linus var, gå gärna in på mitt instagram @lailabagge och kolla in mitt filmklipp när Linus sjunger en musikallåt ” om jag var gay”

image

Kit var helt begeistrad av Nicki och tyckte att det var riktigt kul.

image

Det pratades också med farmor och farfar från Spanien på Skype.

image

Pernilla och Jessica ville också hälsa på Christina och Hans!

image

Kurragömma är en underskattad lek, Jocke som tog leken på största allvar gömde sig bakom mig och Jessica i soffan.

image

Men han är ju inte direkt liten så  ungarna hittade honom efter en stund.

image

Inatt hade Liam en sleepover och alla somnade i bäddsoffan i Kits rum utom stackars Raoul, som killarna försökte väcka men gav upp. Så när jag kom in i morse låg stackars Raoul och sov på golvet med rutschkanan som huvudkudde!

image

Och ni ska inte tro att killarna hämtade kudde och täcke, nej fram med kameran och filma och fota istället! Ja jag vet det gjorde jag med, men nu är det morgon och alla har gått upp för att äta frukost och killarna sitter och skrattar tillsammans med Raoul åt inspelningarna dom gjorde i gårkväll!
Kram och godmorgon L

 1. Pia skriver:

  Kul för Kit med sina lite äldre killkusiner att leka med. Jag har en massa barnbarn, både tjejer och killar i olika åldrar mellan 3-13 år. Dom har så roligt ihop. Nu när det är sportlov är dom här hela högen. Full rulle, minst sagt, men jättekul.
  Haha, stackars Raoul, men han verkar ha sovit skönt där 🙂

 2. Agda skriver:

  Hej jag letar efter någon som kan hjälpa mig att bli artist 🙂 Har du något tips eller någon kontakt som kan vara till nytta säg jättegärna till/Agda

 3. Mia skriver:

  Hej!
  Fina bilder du lägger ut och bjuder på ditt privatliv. Jag har en fråga och det är om du kan tipsa om ett bra boende i LA. Jag och familjen ska åka dit i sommar och har ingen aning om var vi ska ta vägen, vilket ställe som är bra osv. Våra barn är 15,13,11.
  Hoppas du kan hjälpa oss!

  Ha det gott!

  1. laila skriver:

   Jag bor alltid på ett ställe som heter Le park hotel ligger på west knoll drive och har ett vardagsrum med bäddsoffa samt sovrum och kök så det är stort och man kan få plats 4-5 personer i ett rum vilket är bra. Det är nära Beverly center. Kram L

 4. Jennie skriver:

  Hej Laila! Haha måste bara fråga för att jag blev så nyfiken. Var dansen bakom Janet inspirerad av din finaldans i let’s dance?:)
  / Jennie

  1. laila skriver:

   Om den var det så tror jag inte dom är medvetna om det. 🙂

 5. Petra skriver:

  Den pojken somnade lycklig och trött 🙂 Härligt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..