Gör mig redo!

Ikväll så är det ju premiär för
Let’s dance och jag och Niclas går alltid dit första programmet på varje säsong sedan vi själva var med! Och i år är det lite extra kul eftersom Benjamin är med så vi får heja på honom ikväll.

image

Jag gjorde ett stop hos fantastiska Antonio som är en grym frisör, han jobbar både som frisör i sverige och i Los Angeles. Vem skulle inte vilja ha ett sådant jobb, några månader i sverige och sedan några månader i USA, Det bästa av två världar!

image

Ser ni vilken av sidorna som Antonio har klippt? Om ni tittar så ser ni att på vänster sida så är håret mer rakt och det är en tvär kant med kort hår. På höger sidan så har han klippt upp allt så att det går ihop finare och blir fluffigare!

image

Blev väldigt nöjd! Ja jag vet att jag hade en onepiece på men det har jag inte längre. Nu har jag bytt om och sitter i taxin på väg till Aftonbladets live webb tv som jag ska medverka i innan jag åker till studion och tittar på Let’s dance! Har du läst att kolla gå in på aftonbladet.se kram L

image

 1. Anette skriver:

  Hej! Du är alltid så vacker, är det svårt att få tid hos Antonio?
  Skulle vilja gå till honom och fixa till mitt hår som ät förstört.
  Ha en bra dag!

  Anette

 2. Mari skriver:

  Skulle du inte färga håret brunt? Du skulle passa i det, men fin ju nu också.:)

  1. Jag tycker Laila är finare i ljust hår som hon har nu. Hon hade en brun peruk på sig en gång men jag tyckte inte färgen passade. Jag hoppas hon behåller sin ljusa färg ! Men smaken är olika och Laila själv bestämmer vilken färg hon vill ha !

 3. Jo jag såg er på Lets Dance . Nicklas var verkligen berörd man såg lite tårar i ögonvrån ! Det är ju inte så konstigt för Benjamin var ju grymt bra och fick högsta poäng av juryn Det var minsann inte dåligt eftersom Tony ibland brukar vara hård i sin bedömning !! Det ska bli kul att följa Benjamin under resans gång och jag tror att han kommer att gå långt ! Med den talangen och om han fortsätter och vara lika bra så kommer säkert skon att stå i hans rum till slut ! Jag såg att Bianca också var där och hejade på sin bror.

 4. Annika skriver:

  Älskar Let´s dance…Benjamin var ju GRYM!!

 5. Carina skriver:

  Benjamin tar hem LD så jäkla duktig!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..