ANNONS

Redo för en runda!

/

Hej på er idag har jag en fullspäckad dag framför mig och mitt första möte börjar redan kl 0830 med fantastiska Gorjan, stylisten från Idol. Jag har faktiskt inte berättat det än men jag Anders och Alexander kommer att sitta i Idol juryn ett år till. Så turnén börjar om en månad! Har ni några tips om bra kandidater lägg in en Youtube länk i kommentarsfältet eller skriv vad jag ska söka på. Och är det så att ni känner någon som är duktig fast dom inte har något upplagt på Youtube så be dom lägga upp ett klipp när dom sjunger, och sedan gå in och skriv i mitt kommentarsfält vart jag kan hitta klippet.

image

Här hemma myser grabbarna framför en film och jag ska ta med mig Brorsan på en promenad!

image

Kit är så gullig för han vill alltid göra frukost till Liam, han sitter spänt och väntar på att brödet ska hoppa upp ur brödrosten så att han sedan kan bre den med smör för att sedan ge den till Liam.

image

Kit har valt en liten matlåda idag som Liam ska få äta ur, för det gick inte bra med en vanlig tallrik.

image

Nej nu har jag bråttom kram och puss på er!

27
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00