Redo för en runda!

Hej på er idag har jag en fullspäckad dag framför mig och mitt första möte börjar redan kl 0830 med fantastiska Gorjan, stylisten från Idol. Jag har faktiskt inte berättat det än men jag Anders och Alexander kommer att sitta i Idol juryn ett år till. Så turnén börjar om en månad! Har ni några tips om bra kandidater lägg in en Youtube länk i kommentarsfältet eller skriv vad jag ska söka på. Och är det så att ni känner någon som är duktig fast dom inte har något upplagt på Youtube så be dom lägga upp ett klipp när dom sjunger, och sedan gå in och skriv i mitt kommentarsfält vart jag kan hitta klippet.

image

Här hemma myser grabbarna framför en film och jag ska ta med mig Brorsan på en promenad!

image

Kit är så gullig för han vill alltid göra frukost till Liam, han sitter spänt och väntar på att brödet ska hoppa upp ur brödrosten så att han sedan kan bre den med smör för att sedan ge den till Liam.

image

Kit har valt en liten matlåda idag som Liam ska få äta ur, för det gick inte bra med en vanlig tallrik.

image

Nej nu har jag bråttom kram och puss på er!

 1. Hej Laila!

  Jag tycker att du ska gå in på youtube och lyssna på min bror som är duktig på sång och guitarr. Han har alltid drömt om att hålla på med bara musik. Sök Christian Storjordet (Fade and hide).

  Tack för din tid!
  Med vänlig hälsning
  Emely

 2. Hej Laila! Sök på ”Coldplay – Scientist (Sebastian Kahlau cover)” och välj videon längst upp! Det är min fantastiska son som sjunger!

  Mvh

  Helene!

 3. Lele skriver:

  Sök på ”Linnea näslund your beautiful existence”.
  Det är en jätteduktig tjej! Hon har fler klipp där hon sjunger på sin youtube-kanal. Hoppas det leder till något 🙂

 4. Louise skriver:

  Det funkar inte att länka i kommentaren, men sök på Kimiya Eskandari på youtube så kommer det upp två videos där hon sjunger som är relativt gamla och verkligen värda att lyssna på, men ha i åtanke att hon har utvecklats riktigt mycket sen dess och är sååå mycket bättre idag.. Hon är verkligen superduktig och du bara måste höra henne!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..