Underbara vår och fantastiskt erbjudande!

Visst är det underbart med vår och sol. Så härligt, och alla andra verkar också tycka det för alla som jag träffat idag är så glada. Och det smittar av sig. Vi på Rock by Sweden har också fått lite våryra och vill vara med och sprida glädje från vårt håll och det gör vi genom att ha ge alla våra kunder ett riktigt bra erbjudande, nämligen hela 25% rabatt på utvalda produkter i vår webbshop.

 

Klicka här så kan du läsa mer om vilka produkter det gäller. Men passa på nu, erbjudandet gäller endast fram till 27/4 och så länge lagret räcker.

Ha en fortsatt underbar och solig dag!

Kram

/L

 

 

 

 1. anna skriver:

  Hej. Ang hörlurarna du har, det står iphone i beskrivningen. Har en samsunglur, fungerar inte funktionerna på den telefonen?? Mvh

 2. Annki skriver:

  Jag kommenterade på tävling en hundhalsband, och det blev nog fel. Vill inte tävla 🙂
  Jag vill:
  kan ni/di inte göra ett något smäckrare halsband med lite resår i?
  Vill ha till min katt 🙂

 3. Giz skriver:

  Hej, detta känns verkligen jättekonstigt, jag läser din blogg dagligen men skriver aldrig utan bara njuter av dina inlägg. Och nu när jag skriver så är det ett inlägg om mitt missnöje med rock by Sweden. Skäms på mig. Jag har massa smycken från din kollektion och är supernöjd, de är ju sååå snygga! Den 2 jan var jag inne i en butik och skulle byta ett smycke från rbs mot ett par örhängen. Dessa fanns ej inne som jag ville ha utan de skulle beställa. I mars ringde jag butiken och kollade var de tagit vägen och de säger att de inte fått tag i de än, att det är lång leveranstid. Okej, men nu är det snart maj och de har ännu inte kommit,ska det ta såhär lång tid????

 4. anja skriver:

  hej! har du inte så du kan fotografera dig genom att titta i kameran o bara vända så du tar på dig själv? Så du slapp ta mot speglen. Jag har så på min.

 5. Hej!
  Jag undrar om du minns ett inlägg där du berättade om en mascara du använde på idol? Jag minns inte ens märket…
  Är på jakt efter ny och det är ju alltid lättare att hitta genom rekommendationer.
  Ser fram emot att följa nya idol!
  Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..