Hej!

Idag var det upp som vanligt i ottan kl 0500 för att sända Rix.

image

Det är ett roligt ”sommarjobb” men snart är det över jag har nämligen min sista dag på fredag och sedan är jag ledig.

image

Efter jobbet så åkte vi till fältöversten för att köpa ett par nya crocks! Detta blir det andra paret denna sommaren, dom andra rosa som kit valde har blivit borttappade. Vi har letat överallt utan att hitta dom. Så idag köpte vi ett par nya, kit fick återigen välja själv och denna gången valde han ett par turkosa.

image

Jag kan också meddela att Kit har kommit in

i

utklädningsåldern och favoritdräkten är ninja turtles dräkten.
När Liam var liten så var hans favoritdräkt buzlightyear som han gick omkring med dag som natt.

image

Lunchen idag var riktigt fräsch och bestod av ett härligt laxspett.

image

Nu är det inte så långt kvar tills Liam kommer hem och det ska bli så härligt, jag saknar honom väldigt mycket. Sedan så fyller denna stora killen 11 år på söndag och det måste ju firas när han kommer hem.
Kram L

 1. Paula skriver:

  Hej Laila!
  För nåt år sen ville du färga håret mörkt. Har du provat? Det skulle bli fint på dig 🙂
  Kram

 2. Tara skriver:

  På tal om radion. Jag hörde för någon vecka sedan, när du och kollegan pratade om grilla egen kyckling och något om fylld ölburk. Skulle du kunna göra ett inlägg om tillredningen av detta? Lät intressant!

 3. quinna skriver:

  Allt för många skilsmässobarn tas ifrån rätten att få umgås med båda sina förädlar på grund av att föräldrarna inte kan komma överens, och det är alltid barnen som blir lidande. Laila du tänker inte på dig själv och din saknad utan på din sons bäst.
  Sen finns det förstås föräldrar som väljer bort sina barn. Det är tufft för den förälder som måste uppfostra sina barn själv på grund av att den andra föräldern sviker. Att både vara mamma och pappa eller pappa och mamma, för det är inte bara män som väljer bort sina barn.
  Ha en skön sommar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..