ANNONS

Glad sommar!

/

Glad sommar på er alla sköna läsare! Dagen började precis på samma sätt som dom senaste dagarna har börjat!

image

En kaffe och sedan in i direktsändning tillsammans med Benji.

image

Jag har lovat Benji en vaxning eftersom han aldrig prövat på att göra en så då kände jag att jag ville bjuda Benji på en, så att han förstår vad vi kvinnor går igenom för att göra oss fina!! Detta skrev jag givetvis med humor om det nu skulle vara någon som inte förstod det.  Iallafall så blev det en live vaxning på radion och Benji skrek som ett litet barn he he.

image

Nu har vi kommit fram till Lagnö och ska bada och sola lite, Linus är här med barnen så Kit har kussarna att leka med.

image

image

Igårkväll tog vi en sväng förbi Linus och åt hamburgare

image

Kit och Colin badade medan Linn spelade tvspel som går ut på att dansa själv. Blev faktiskt imponerad över hur bra danskoreografi spelet har, och Linn var superduktig

image

image

image

Liams pappa la upp en bild på Liam på sitt instagram och jag fick nästan en hjärtinfarkt!!

image

Jag skickade iväg en liten pojke till USA och av bilden att döma så kommer jag att få hem en tonåring!! Herregud vad han har vuxit!! Jag hoppas dock att bilden är lite missvisande för jag hinner inte med!
Kram L

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00