Glad sommar!

Glad sommar på er alla sköna läsare! Dagen började precis på samma sätt som dom senaste dagarna har börjat!

image

En kaffe och sedan in i direktsändning tillsammans med Benji.

image

Jag har lovat Benji en vaxning eftersom han aldrig prövat på att göra en så då kände jag att jag ville bjuda Benji på en, så att han förstår vad vi kvinnor går igenom för att göra oss fina!! Detta skrev jag givetvis med humor om det nu skulle vara någon som inte förstod det.  Iallafall så blev det en live vaxning på radion och Benji skrek som ett litet barn he he.

image

Nu har vi kommit fram till Lagnö och ska bada och sola lite, Linus är här med barnen så Kit har kussarna att leka med.

image

image

Igårkväll tog vi en sväng förbi Linus och åt hamburgare

image

Kit och Colin badade medan Linn spelade tvspel som går ut på att dansa själv. Blev faktiskt imponerad över hur bra danskoreografi spelet har, och Linn var superduktig

image

image

image

Liams pappa la upp en bild på Liam på sitt instagram och jag fick nästan en hjärtinfarkt!!

image

Jag skickade iväg en liten pojke till USA och av bilden att döma så kommer jag att få hem en tonåring!! Herregud vad han har vuxit!! Jag hoppas dock att bilden är lite missvisande för jag hinner inte med!
Kram L

 1. Pia skriver:

  Reagerade också direkt på fotot på Liam. Han ser ju jättestor ut där, men jag tror nog också att bilden är lite missvisande. Men växt har han nog gjort, men där ser han jättelång ut. Han är så fin din stora grabb och Kit är ju jättesöt. Kul att få se lite mer bilder på honom där man ser mer av hans ansikte 🙂

 2. Men såååå söt Kit är❤️❤️, du har mycket fina barn, kraam

 3. Ser Kitts ansikte lite mer nu. Så söt han är.. Han verkar vara lik dig.. Ha en underbar sommar..

 4. Babsan skriver:

  Önskar en skön sommar och semester till er. Lilleman så fin han är och lik den lika fine Liam.

 5. Anna skriver:

  Haha! Nu är jag snurrig. Menar förstås Liam. Kid är väl får jag verkligen hoppas fortfarande en liten parvel Vore mycket skrämmande om åren gick så fort att han redan är tonåring.:) Skyller på solsting. Kramar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..