Grattis Lasse!

Igår åkte vi till min bror Jonas och hans flickvän Lindah för att fira lasse, en gammal vän till mamma!

image

Och självklart så fick jag mina stackars syskon att ställa upp i min dansutmaning på instagram.

image

Ja, härligt att det inte bara är jag som är en galning utan jag har några till i familjen! Tyvärr så är ju Johan i Kina så vi fick klara oss utan honom denna gången!

image

Kusin Dexter och Lindah var på partyhumör

image

Jockey och Jessica har precis fått ett nytt tillskott i familjen söta Lillie har fått en lillebror.

image

Så gullig Välkommen till knäppa familjen lilla vän.

image

Linda fixade det sista med dukningen och alla presenter medan kusinerna satt och pratade glass, tyvärr så var Anton sjuk och fick stanna hemma med pappa.

image

image

Men tillslut så kom Lasse och firandet kunde börja.

image

image

image

Liam ringde också och grattade och berättade att han precis vaknat och gått med sin faster Lolo till en restaurang för att äta frukost. Och jag är såååå redo för att Liam ska komma hem nu och man ser ju faktiskt ljuset i tunneln för nästa vecka kommer han äntligen hem.

image

Kram L

  1. Tjena tjena Laila! Vad skoj att ni va o hälsa på brosan … själv bor min bror i kumla men vi ses bara på stor helger vilket jag tycker är jätte synd 🙁 min älsta syrra som jag hade bra kontakt med när jag var i tonåren hon bor just nu i åre så det är ingen vardags tripp som man bara tar på en dag så hon o jag har oxå börjat tappa kontakten… jo igår skapade jag min allra första blogg på bloggplatsen så jag hoppas att du vill gå in o läsa den och kanske kommentera lite om du känner fört hihihi, annars så är jag en ganska så sprallig liten tjej som älskar o stolla o göra en massa roliga lekar ihop med dom man gillar och skäms inte ett dugg över mig själv,jag är en sådan person som man anntingen älskar eller hatar och är bara mig själv och absolut ingen annan så take it or live it liksom. Kram Annelie

  2. Lena M skriver:

    Vilken härlig bild på fine Liam med sin faster. Tänk vilken lycka att få höra till 2 olika kulturer, det är en ynnerst för ett barn. Och vad härligt att ni föräldrar har en sådan bra relation och tänker på ert barns bästa. Jättemysigt att få ta del av alla fina bilder och er historia. Stor Kram// L

  3. Tycker ni är en helskön familj 🙂
    Skulle gärna tillhöra den 🙂
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..