ANNONS

Skönt dag hos Anders!

/

Igår tog vi en sväng till Anders för att grilla lite!

image

Som vanligt så var det fullt ös hos Anders med elever från hans skola Dreamhill och en massa möten.

image

Men vad gör väl det, när man inte har någon skam i kroppen utan gör sig hemmastadd som om det vore ens eget hem!

image

Niclas hjälte till och med Anders att klippa gräsmattan…iallafall lite grann he he

image

image

Brorsan och Ester hängde också vid poolen.

image

Nu ska jag ta och åka iväg till uppsala för en fotografering med Ronald McDonald barnfond. Jag har nämligen ett projekt på gång tillsammans med dom för att få in så mycket pengar som möjligt så att vi kan bygga fler hus till alla familjer som behöver ett hem att bo på under tiden som deras barn behandlas på sjukhus. Det är minst lika viktigt som att skänka pengar till forskning tycker jag. Att behöva bo på ett sjukhus utan att ha hela sin familj är ju inte ett alternativ när man går igenom en tuff behandling. Jag tror verkligen att om man kan ha hela sin familj med sig och få bo i ett hus som känns som om man bodde hemma hjälper en att få kraft att kämpa, och också få glömma bort sin sjukdom för en stund istället för att bo i ett sjukhus med en förälder och i vissa fall ensam om det inte finns plats för den föräldern.
Jag berättar mer om mitt lilla projekt i nästa inlägg kram L

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00