Utö!

Idag fyller min älskade Liam 11 år och jag är så glad att jag har fått en så ödmjuk, tacksam och väldigt omtänksam kille som Liam. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och håller på att längta ihjäl mig efter dig. Men snart är du hemma igen och då blir det kalas.

image

image

image

image

GRATTIS LIAM !
I morse blev det ett morgondopp i kottlasjön.

image

Vi hade sällskap av både fiskar och änder.

image

image

Nu sitter vi på båten på väg till utö. Jag har aldrig varit där förut så det ska bli väldigt spännande att åka till ett ställe som är nytt.

image

image

Lyxigt att få äta både bulle och glass samtidigt he he. Kit är helt begeistrad av att åka båt han tycker verkligen det är jätteroligt.
Kram L

 1. Lotta skriver:

  Hej! Åh vad synd att jag missade dig på din resa. Har åkt båten 2ggr/v i 4 veckor och hade inte tvekat en sekund utan tackat för en underbar blogg!
  Men får säga det här istället. Hoppas ni testade nya fiket, det är så himla gott/trevligt.
  Kram Lotta

 2. Hej Laila. 🙂 Vill börja med att tacka för en otroligt bra och rolig blogg, jag läser din blogg varje dag. 🙂 När du släppte din kom i form bok så beställde jag den direkt, men tyvärr så hade jag ingen motivation till att ta tag i kost pch träning då men nu är jag mer taggad än nånsin. Satt och kikade lite på recepten och såg att det ska vara fisksås i fler av maträtterna, vad är det för fisksås du syftar på? 🙂 Kanske jag som är trög haha, googlade lite på det men det fanns så mycket olika så tänkte att det är bästa att jag frågar. 🙂
  Ha fortsatt bra sommar, kram Nathalie’

 3. Linda skriver:

  Hej Laila!
  Börjar med att säga att jag verkligen gillar din blogg!
  Sen såg jag precis nu för en stund sen, för första gången Nicklas reklam på tv.
  Hur i all sin dar kan man tänka på att anmäla?? Jag tyckte den var bra och underhållande.
  Absolut inte sexistisk eller vad det var för något trams de skrev.
  Vänliga hälsningar Linda

  1. Ella skriver:

   Jaaa, det är en reklamfilm jag kan se flera gånger utan att tröttna 🙂 Nicklas har en skön utstrålning tycker jag:)

 4. GRATTIS LIAM!!!!! Vi får fira när du kommer hem!

 5. Anki skriver:

  Grattis Liam!
  Inte alls konstigt att just du har fått en sån fin pojke 😉
  Kramar från Skåneland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..