Hej på er!

Igår har Niclas och Småland slitit hårt med uppfarten. Tanken är att det ska vara klart tills på måndag och med det tempot som killarna håller så är det nog det.

image

image

Nästa vecka kommer även dom som ska göra om våra trappor hit för att se vad vi ska göra med trappan. Den ser som sagt bedrövlig ut.

image

Jag och kit tog en promenad till Pernilla som hade fixat en present till Kit, nämligen Theos gamla  spindelmannendräkt.

image

Kit kände sig väldigt farlig och väldigt kände. Sedan blev det lite grillning hemma hos oss.

image

image

image

image

image

Det var väldigt gott och fräscht i den här värmen. Det är lite kul med alla telefoner och allt fotande men som sagt det är ju faktiskt för er skull he he

image

image

image

Fina Bianca strålade.

image

Och Brorsan lekte med Marqy som var pigg och springer omkring som vanligt igen, efter att ha varit med om traumatisk upplevelse där han blev överkörd av en cyklist.

image

Nu ska jag och Kit snart åka och hämta Liam och jag är nästan tårögd redan nu när jag tänker tanken om att bara få krama om honom igen.

image

Igår kl 0130 smsade Liams pappa denna bilden med texten he’s taking off now! Stackars Mason nu får han hålla ut till jul, fast är det så att han inte orkar det så finns det ju ett gästrum här hos oss.
Kram på er nu ska jag äta frukost och sedan hämta en av mina älsklingar!

 1. lyssna på soundcloud.com CitiesAndSounds….

  Malin Eriksson har en otroligt bra röst…….

 2. Anna skriver:

  Gud vad jobbigt för er båda att vara så långt ifrån den ni älskar. Jag är själv blödig. Kan inte Mason resa mycket i sitt jobb så han har vägarna förbi Sverige?

 3. Mi skriver:

  Åh nu kanske han är hemma igen…finaste Liam. Vet inte – men jag blir lite tårögd när jag läser din kärleksfulla o fina blogg, känner igen mig då jag var ung i din ålder Laila.
  Välkommen hem Liam 🙂

 4. Maria skriver:

  Du är ju för härlig!!!
  Inte alla som hade erbjudit sitt ex att komma!
  Grymt:))))

 5. Barbro skriver:

  Även om det är 25-28 år sen jag och min dotter var i er situation kan jag känna igen den STORA känslan av lycka. Stort TACK och kram för din blogg där du delar med dig av ditt liv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..