Mors lilla olle!

Gud vad mycket blåbär det är i skogen just nu!

image

Jag och syrran tog med oss barnen på en promenad, och när vi såg alla blåbär så kunde vi inte hålla oss mer utan gick ut i skogen för att plocka blåbär.

image

Jag vet inte om flipp flopp var dom bästa skorna för blåbärsplockning
Men dom fick duga

image

Kit fokuserade mest på blåbärsätning

image

Linda blev helt manisk och till slut så gav barnen upp och satte sig och väntade på att Linda skulle bli klar med sitt blåbärsplockande

image

Jag måste berätta om Kit! När han sitter där på marken med sin skål med blåbär så kommer det en man som joggar. Samtidigt som mannen joggar förbi så ropar Kit högt
– Hörru din bajskorv stick här ifrån detta är mina blåbär. Den stackars mannen bara skrattade medans jag blev röd i ansiktet och ropade ursäkta och sa till Kit att man inte får säga så.

image

Vad ska man säga denna åldern är inte att leka med. Ena stunden så är dom så gulliga och säger så fina och gulliga saker. Som tex sa Kit till en kompis till mig. –  Hur mår du lilla vän! Eller om han råkar spilla, – oj nu blev det lite tokigt förlåt mamma. Men min favorit är fortfarande – Mamma jag älskar dig mest i hela världen.

image

Syrran fick ihop till en blåbärspaj som hon nu ska hem och göra, själv fick jag ihop minst lika mycket men det gick åt av herr Kit och Mr Liam som snack på hemvägen.
Kram L

 1. O. skriver:

  Men hahahaha, så sött ändå på något vis.
  ”Hörru din bajskorv stick här ifrån detta är mina blåbär.”
  Skönt att joggaren verkade ta det på rätt sätt iaf. 🙂

 2. Sanna skriver:

  Haha! Ja barn är bra härliga! Ser att de rosa skorna kommit till rätta igen

 3. Mera bärplockning åt folket

 4. Tack för dagens garv Kit! Jag skrattar ihjäl mig av den kommentaren alltså… Hos oss är det knappt några bär i skogen alls i år…lite kantareller har vi hittat så nu håller vi tummarna för mer svamp när temperaturen ska sjunka framöver!

  1. Cia skriver:

   Skrattar du verkligen ihjäl dig?? Där ser man….

 5. Hej! Härligt med barn. Har inga egna men jobbar med barn. Åh va gott med blåbär! Förstår att de hinner äta upp dem innan ni kommer hem. Men paj är oxå gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..