ANNONS

Mors lilla olle!

/

Gud vad mycket blåbär det är i skogen just nu!

image

Jag och syrran tog med oss barnen på en promenad, och när vi såg alla blåbär så kunde vi inte hålla oss mer utan gick ut i skogen för att plocka blåbär.

image

Jag vet inte om flipp flopp var dom bästa skorna för blåbärsplockning
Men dom fick duga

image

Kit fokuserade mest på blåbärsätning

image

Linda blev helt manisk och till slut så gav barnen upp och satte sig och väntade på att Linda skulle bli klar med sitt blåbärsplockande

image

Jag måste berätta om Kit! När han sitter där på marken med sin skål med blåbär så kommer det en man som joggar. Samtidigt som mannen joggar förbi så ropar Kit högt
– Hörru din bajskorv stick här ifrån detta är mina blåbär. Den stackars mannen bara skrattade medans jag blev röd i ansiktet och ropade ursäkta och sa till Kit att man inte får säga så.

image

Vad ska man säga denna åldern är inte att leka med. Ena stunden så är dom så gulliga och säger så fina och gulliga saker. Som tex sa Kit till en kompis till mig. –  Hur mår du lilla vän! Eller om han råkar spilla, – oj nu blev det lite tokigt förlåt mamma. Men min favorit är fortfarande – Mamma jag älskar dig mest i hela världen.

image

Syrran fick ihop till en blåbärspaj som hon nu ska hem och göra, själv fick jag ihop minst lika mycket men det gick åt av herr Kit och Mr Liam som snack på hemvägen.
Kram L

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00