ANNONS

Två dagar kvar…

/

image

Igår så åkte jag och Liam till Add water på Ekerö för att äntligen få uppleva water board som Liam fått i present av Hanna, Markus , Martin och Katarina från Live it.

image

image

Flytväst och hjälm ska självklart på och sedan den krångliga våtdräkten

image

Redo nu kör vi….

image

image

Lite Ironman känsla med två vattenraketer under fötterna nu gäller det att hålla tungan rätt i mun.

image

Det såg så kul ut så att jag själv har beställt tid i augusti för att få ta en prov ”flygning”

image

Först så gick det sådär, Liam var mest under vattnet och åkte omkring. Det är en viss teknik man måste ha för att ta sig upp i luften, men sedan släppte det rejält och Liam blev lite för modig! Man styr själv hur högt man vill komma och 10 meter är det högsta. Men självklart så höll Liam sig på en nivå som var ok. 

image

Efter vårt lilla äventyr så släppte jag av Liam hos en kompis och själv åkte jag till Täby centrum för att köpa lite skor/kläder som killarna behöver.  Liam tycker inte om att handla men han vet vad han vill ha och efter att ha smsat den här bilden så blev det militär vansen som Liam valde. ”Hur visste jag det” allt ska nämligen vara i militärmönster just nu!!

image

Sedan köpte jag lite annat smått och gott inför resan till Italien som jag och Pernilla ska åka på tillsammans med barnen.

image

image

Pernilla hittade ett stort hus med pool vid havet i sorrento, via Novasol som hyr ut hus, och det ser fantastiskt ut måste jag säga. Så nu är jag och ungarna laddade till tusen, Niclas kan tyvärr inte följa med eftersom han börjar jobba på måndag men jag tror nog att han njuter av lite egen tid också.
Kram L

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00