Vilken helg!

Snacka om att vara Slut efter mässan! Igår var ju sista dagen på mässan och det har varit både roligt och intensivt.

image

Jonas kom förbi med söta Dexter och vi tog en snabb lunch tillsammans innan jag åter gick tillbaka till min monter

image

Det är lite kul att se hur butikerna jobbar när dom ska välja ut kläder till sina butiker

image

Man lägger helt enkelt ut alla kläder som man vill göra en beställning på, utspridda på golvet för att se om det funkar. Man vill ju att kläderna ska kunna hänga snygg tillsammans i butiken och då är det viktigt att allt hänger ihop.

image

Annars var det väldigt mycket fint på mässan.

image

Efter att mässan var Slut så var det bara att riva montern och det tog ju sin lilla tid.

image

Men när jag äntligen kommit hem så hade Liam ett killgäng hemma så det var bara att ställa sig vid spisen och laga mat. Nu när Liam fått ett eget rum med pentry, toalett och egen ingång så är det ju kättemysigt för killarna att hålla till där och sova över.

image

Så i fyra nätter har det sett ut såhär inne hos Liam. Men imorgon börjar allvaret på riktigt, så ikväll blir det att hoppa i säng tidigt så att man blir pigg inför skolstarten.

image

Imorgon börjar även idol igen och jag har faktiskt inte sett någonting, i vanliga fall så brukar jag alltid titta på första programmet innan premiären men i år har jag bestämt mig för att titta på premiären istället. Så det blir spännande! Så missa inte Idol kl 20.00 imorgon kram L

 1. Anki skriver:

  Du kom verkligen in i vardagen med en gång sen ni kom hem från semesterresan 😉 Skulle behövt lite av din energi 🙂
  Ska bli kul att följa Idoltiden igen!
  Kramar från Skåneland

 2. Du är grym med alla dina projekt, längtar tills jag kan köpa Mucka Inte tröjan. Första bilden på kopparna i inlägget, har sådana rosa med blommor (fast på bilden är dem blåa), blir en liten färgklick i fikat och jag bara älskar dem. Puss!!

 3. Barbro skriver:

  Hej! Var ett tag sedan man var inne här på bloggen. Nu är jobbet igång igen efter en härligt skön semester med nära och kära… och vilken kanon sommarvärme det har varit. Så skoj att idol snart är igång igen alltid lika spännande att se så fina ungdomar.kikade även in på dina bilder från mässan och fick se underbart vackert porslin i milda fina färger. Tjusigt. Tack Laila för bra blogg. Ha det gott.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..